Skip to main content
THEATER MODE

Tonton Filem Bikers Kental 2 Full Movie Online Live Streaming Percuma 2019


Tonton Filem Bikers Kental 2 Full Movie Online Live Streaming Percuma 2019 :

Pasti yang ramai ingin menonton Filem terbaru hasil karya MRB Network Sdn Bhd ini.

Yang mana arahan filem oleh pegarah terkenal iaitu Helmi Yusof menampilkan satu filem bergenre aksi/komedi.

Filem Bikers Kental 2 ini adalah kesinambungan dari filem terdahulu.

Bagi peminat-peminat filem jangan lupa tonton filem ini dipawagam berdekatan anda.

Jika anda ingin menonton secara online bolehlah cari maklumat dilaman ini terlebih dahulu.

Kerana laman ini satu-satunya memberi ulasan jujur dan paling cepat berkaitan filem Malaysia dan Indonesia.


Informasi Penuh Tentang Tonton Filem Bikers Kental 2 Full Movie Online Live Streaming Percuma 2019

Tajuk: Kental 2 (2019)
Tarikh Mula Tayangan: 14 Mac 2019
Genre: Aksi / Komedi
Pengarah: Helmi Yusof
Cerita Asal/Penulis Skrip: Helmi Yusof & Nurul Salajudin
Terbitan: MRB Network Sdn Bhd
Pelakon: Zizan Razak, Dato Awie, Dato Afdlin Shauki, Bront Palarae, Amerul Affendi, Ayie Hushairi, Julangtip Sukkasem, Korravee Pimsuk, Peerasak Reabroy
Lagu Tema / OST: Awie - Selamanya Untukmu
RATING/PENILAIAN KAMI: ★★★☆☆

Sinopsis Tonton Filem Bikers Kental 2 Full Movie Online Live Streaming Percuma 2019

Dimulakan dengan Pornthaliwat yang baru sahaja dibebaskan dari penjara dan disambut oleh Al Buqerk. Pornthaliwat bertanya mengenai Bidin tetapi sehingga sekarang, Al Buqerk masih tidak berjaya menjejaki Bidin. Mereka diculik oleh Khunna, ketua mereka. Khunna meminta wangnya dikembalikan dan menembak mati Pornthaliwat untuk mengugut Al Buqerk.

Sementara itu di Kuala Lumpur, Bidin masih bekerja di Red Garage yang kini telah diambil alih oleh adik kepada Aidil iaitu Aidid selepas Aidil berhijrah ke Los Angeles untuk mengejar impiannya bertemu dengan Paul Senior.

Bidin merancang untuk melawat Cherry, gadis Thailand dan keluarganya di Hatyai untuk berkenalan dengan lebih dekat sebelum melamar kekasih hatinya itu. Bidin mengajak Eddie menemaninya tetapi Eddie tidak dapat menyertai Bidin memandangkan terdapat beberapa perkara yang harus diselesaikannya di Kuala Lumpur.

Bidin akhirnya bergerak seorang diri ke Hat Yai dengan menunggang motosikal kesayanganya, Aprilla RSV4. Bagaimanapun ketika dalam perjalanan ke sana, Bidin bertembung dengan Al Buqerk yang sedang menjejakinya. Bidin meminta pertolongan dari Eddie untuk ke Phuket bagi melindunginya.


Tonton Filem Bikers Kental 2 Full Movie Online Live Streaming Percuma 2019

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...