Skip to main content
THEATER MODE

Tonton Filem Misteri Dilaila 2019 Online Live Streaming Full Movie

Tonton Filem Misteri Dilaila 2019 Online Live Streaming Full Movie :

Pasti ramai tak sabar tunggu review dari kami. So bagi anda yang ingin menonton filem ini secara online, anda bolehlah cari dalam portal ini sebagai maklumat.

Apa pun kami sarankan anda menonton dipawagam yang berdekatan dengan anda.

Bagi review kali ini kami nak bagi komen jujur tentang bahawa filem ini kami jari 2 bintang dari 5 bintang.

Ini berdasarkan dari segi keseluruhan iaitu storytelling ataupun jalan cerita. Kerana kami menitik beratkan jalan cerita. Sekiranya jalan cerita sesuatu filem itu menarik maka kami akan beri markah penuh.


Informasi Penuh Tentang Tonton Filem Misteri Dilaila 2019 Online Live Streaming Full Movie

Tajuk: Misteri Dilaila 2019
Tarikh Mula Tayangan: 21 Februari 2019
Genre: Seram, Misteri
Pengarah: Syafiq Yusof
Terbitan: Skop Productions Sdn Bhd & Astro Shaw Sdn Bhd
Pelakon: Zul Ariffin, Sasqia Dahuri, Elizabeth Tan, Rosyam Noor, NamRon, Mas Khan, Iz Sulaini, Kenji Sawahii, Nafiez Zaidi
RATING/PENILAIAN KAMI: ★★☆☆☆

Sinopsis Tonton Filem Misteri Dilaila 2019 Online Live Streaming Full Movie

Pasangan suami isteri, Jefri dan Dilaila bercuti di sebuah rumah banglo di Fraser Hill, Pahang milik arwah bapa Dilaila. Malam pertama di rumah tersebut, Jefri telah diganggu dengan kejadian-kejadian aneh. Keesokan harinya, Jefri mendapati isterinya sudah hilang. Jefri yang risau dengan keselamatan isterinya terus menghubungi pihak polis untuk mengesan Dilaila.

Imam Aziz muncul dengan berita gembira memaklumkan Dilaila sudah dijumpai dan berada dalam keadaan selamat. Jefri yang pada mulanya berasa lega kini terkejut dengan kepulangan isterinya kerana wanita yang muncul bersama Imam Aziz adalah orang lain yang mengaku dirinya adalah Dilaila, isteri Jefri. Persoalannya siapakah yang betul dan siapakah yang salah dalam situasi ini?

Tonton Filem Misteri Dilaila 2019 Online Live Streaming Full Movie

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini. Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×

Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini. Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini. Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera. Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa. Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut. Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.
Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...