Skip to main content
THEATER MODE

Akhirnya Awie Sendiri Dedahkan Punca Sebenar Sakit Misteri Beliau


Akhirnya Awie Sendiri Dedahkan Punca Sebenar Sakit Misteri Beliau : Selepas lebih dari 10 hari terlantar di hospital, ramai peminat dan serta wartawan hiburan tertanya-tanya apa sebenarnya penyakit yang dihidapi Datuk Awie?

Difahamkan beliau telahpun melakukan pemeriksaan rapi dan doktor pakar sendiri telah merawat dan memantau keadaan sakit beliau.

Awie bagaimanapun masih bergelut dengan keadaan kesihatan yang tidak menentu.

Doktor juga menjelaskan bahawa tidak dapat menemui punca sebenar penyakit misteri yang menyerang Datuk Awie buat masa ini.

Semacam ada yang tidak kena dan ada ada sesuatu yang berlaku secara ganjil pada bahagian perutnya.

"Selepas Asar membawa ke Maghrib, perut saya akan kembung dan membesar. Bahagian belakang pula terasa seperti dicucuk dengan lembing yang membara," katanya memetik dari laporan media tempatan semalam.

Jom sama-sama kita ikuti pendedahan eksklusif kisah sebenar yang ceritakan oleh Awie mengenai keadaan semasanya.

Apa-apa pun marilah kita sama-sama doakan agar beliau cepat sembuh seperti sediakala.

Sidang Redaksi kami di Kecoh.Info juga mendoakan agar beliau sembuh dan dapat menjalankan tugas seperti sediakala.


Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...