Skip to main content
THEATER MODE

Tonton Cik Reen Encik Ngok Ngek Full Episod

Tonton Cik Reen Encik Ngok Ngek Full Episod : Cik Reen Encik Ngok Ngek ini adalah satu cerita adaptasi dari kisah Novel The Misadventures Of Cik Reen & En. Ngok Ngek yang mana ianya adalah karya Maya Adira akan diadaptasi ke sebuah drama untuk slot Megadrama di saluran Astro Ria.

Ianya menampilkan gandingan para pelakon yang hebat diantara nya ialah Farah Nabilah dan Fikry Ibrahim. Terbitan Suhan Movies & Trading Sdn Bhd, dibawah arahan Hadith Omar. Sama-sama kita saksikan tayangannya yang telah bermula sejak 1 Oktober 2018, setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10 malam di Astro Ria (104) dan Ria HD (123).

Tajuk Cik Reen Encik Ngok Ngek
Jumlah Episod 20 episod
Tarikh Tayangan 1 Oktober 2018
Waktu Siaran Isnin-Khamis, 10:00 malam
Siaran TV Slot Megadrama (Astro Ria 104 & Ria HD 123)
Penulis Novel Maya Adira
Penulis Skrip Puovin & Tommy Loh
Pengarah Hadith Omar
Terbitan Suhan Movies & Trading Sdn Bhd
Lagu Tema/OST Satu Peluang - Andi Bernadee
Pelakon Dan Watak:
Farah Nabilah sebagai Azreen
Fikry Ibrahim sebagai Harris Zakuan
Haneesya Hanee sebagai Zaza
Iswan Ismail sebagai Iman
Scha Elinnea sebagai Izyan
Farhan Asri sebagai Iqram
Dini Schatzmann sebagai Naqib
Nabila Razali sebagai Siti
Badrul Muhayat sebagai Che Azhan
Farisha Irwayu sebagai Che Embun
Rania Humaira sebagai Anum
Nik Adam Mika sebagai Qalish
RATING/PENILAIAN KAMI: ★★★★☆

Sinopsis Cik Reen Encik Ngok Ngek Full Episod

Beberapa hari sebelum majlis pernikahan, Izyan dan Iqram menghilang. Bagi menutup malu, keluarga mereka mencadangkan Azreen (kakak Izyan) dan Harris (abang Iqram) untuk berkahwin bagi menggantikan majlis tersebut.

Selepas berkahwin, mereka membuat keputusan untuk mencari Izyan dan Iqran. Kedua mereka berhasrat untuk berpisah sekiranya berjaya membawa Izyan dan Iqram pulang. Bagi Azreen cinta tidak boleh dipasak dan mengetahui Harris pula sudah ada teman hati yang didambakan iaitu Zaza. Sepanjang pengembaran mereka, Azreen mula jatuh hati. Walaupun mulut kata benci, dia tidak mampu menolak.

Tonton Cik Reen Encik Ngok Ngek Full Episod

Jika anda ada pertanyaan/cadangan/saranan atau ingin menghubungi kami secara terus silalah hubungi kami melalui RUANGAN PESANAN INI atau boleh terus hubungi kami diruangan LIVE CHAT INI ataupun ruangan komen di bawah.

Dan Jangan Lupa Like/Follow Laman Facebook Kami Terlebih Dahulu Agar Anda Menjadi Orang Yang Terawal Mengetahui Segala Informasi Yang Terkini.

Sekiranya anda ingin mengetahui tentang apa sahaja informasi yang berkaitan seperti tajuk artikel ini ( ) ,anda bolehlah join GROUP/KUMPULAN FACEBOOK kami yang mana kini telah melebihi 200,000 ahli.

Pastikan anda SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE KAMI terlebih dahulu agar membolehkan anda melihat kandungan yang kami kongsikan secara eksklusif.


Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar
You Might Also Like:
Loading...