Skip to main content
THEATER MODE

Tonton Filem Hantu Kak Limah 3 2018 Full Movie

Filem Hantu Kak Limah 3 2018 Full Movie: Watch Hantu Hantu Kak Limah Full Movie Live Streaming Online. Inilah satu-satunya laman rasmi yang mengulas dan memberikan informasi serta maklumat lengkap tentang film dan drama melayu seperti Hantu Kak Limah 3 2018 Full Movie ini

Anda juga boleh menonton secara online atau atas talian melalui laman rasmi Astro On Go selain dari saluran TV berbayar iaitu Astro First.
Umum ketahui bahwa film ini adalah satu lagi arahan terbaharu dan hasil karya Mamat Khalid yang terbaru.

Infinitus Gold / Astro Shaw Sdn Bhd adalah selaku produksi penerbitan dan Mamat Khalid sendiri pula menjadi selaku pengarah untuk menjayakan serta menghasilkan Filem Hantu Kak Limah 3 2018 Full Movie ini.

Kak Limah telah ditemui mati oleh Khuda, Hussin dan Wani. Sejak dari itu, hantunya sering dilihat merayau di sekitar Kampung Pisang, membuatkan penduduk ketakutan. Encik Solihin kemudian cuba membantu untuk menghalau hantu itu keluar dari kampung. Hussin cemburu apabila penduduk kampung mula percaya dan berharap kepada Encik Solihin. Bagaimanapun, tragedi di sebalik kematian Kak Limah masih belum diketahui.

Informasi Penuh Tentang Hantu Kak Limah 3 2018 Full Movie

Tajuk: Hantu Kak Limah (2018)
Tarikh Mula Tayangan: 9 Ogos 2018
Saluran: Pawagam/Cinema/Astro First
Genre: Komedi / Seram
Pengarah: Mamat Khalid
Terbitan: Infinitues Gold / Astro Shaw Sdn Bhd
Pelakon: Dato Awie, Dalimawati, Zul Ariffin, Uqasha Senrose, Mus May, TJ Isa, Rab Khalid, Sharwani, Ropie, Sabri Yunus, Pekin Ibrahim, Ziema Din, Erra Fazira, Jue Aziz, Imuda
Lagu Tema / OST: SRIKANDI CINTAKU - Dato' Awie & Mus May
RATING/PENILAIAN KAMI: ★★★★★☆

Sinopsis Filem Hantu Kak Limah 3 2018 Full Movie

Hantu Kak Limah mengisahkan tentang misteri kematian Kak Limah selepas berkahwin dengan lelaki yang jauh lebih muda darinya. Kampung Pisang menjadi riuh gara-gara orang kampung diganggu oleh hantu Kak Limah. Sementara itu, Husin dan rakannya melihat Kak Limah ada di rumah. Siapakah yang mereka temui sebenarnya? Mereka meminta bantuan Encik Solihin yang merupakan guru silat untuk memburu Kak Limah. Pelbagai insiden lucu yang berlaku pada penduduk Kampung Pisang sepanjang berdepan dengan Hantu Kak Limah.

Tonton Filem Hantu Kak Limah 3 2018 Full Movie

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar
You Might Also Like:
Loading...