Skip to main content
THEATER MODE

[LIVE] Video Layanan Mesra Sultan Johor Pada Tun M Akhirnya Tersebar Di Media Sosial


[LIVE] Video Layanan Mesra Sultan Johor Pada Tun M Akhirnya Tersebar Di Media Sosial : Kalau sebelum ini pernah kecoh di media massa mahupun di media sosial apabila tersebar berita Perdana Menteri, Tun Dr.

Mahathir Mohamad akan menghadap Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar di Istana Bukit Serene di Johor Bahru hari ini.

Kebanyakan pengguna laman maya ataupun netizen menggambarkan pasti akan berlakunya 'sesuatu yang amat tegang situasinya' yang mana melibatkan beliau dan Sultan Johor.

Apatah lagi Tun M selama ini diketahui sebagai seorang Perdana Menteri yang lantang dan berani mengkritik institusi diraja.

Tapi selepas sahaja perjumpaan itu berlaku sebaliknya pula yang terjadi.

Imaginasi ramai itu dipatahkan dengan kemesraan yang ditampilkan oleh mereka dan seterusnya membuat andaian ramai meleset sama sekali apabila tular gambar Sultan Ibrahim memandu kereta dengan 'penumpang' istimewa di sebelahnya.

Siapa lagi kalau bukan Tun M yang duduk santai dalam senyuman penuh manis di kerusi penumpang bahagian hadapan.

Sultan Ibrahim dilihat keluar dari perkarangan istananya lalu menghantar Tun M ke Lapangan Terbang Antarabangsa Senai menaiki Proton Saga berwarna biru yang dikatakan mempunyai nilai sentimental tersendiri dalam hubungan kerajaan Persekutuan dan Istana Johor.

Difahamkan, kereta tersebut adalah hadiah daripada Tun M kepada ayahandanya, Almarhum Sultan Iskandar pada tahun 1985 ketika kereta pertama nasional itu dilancarkan.

Bagi anda apa pula pandangan dan pendapat anda berkaitan isu terseut?


Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...