Skip to main content
THEATER MODE

Tonton Filem Felina (2019) Full Movie


Tonton Filem Felina (2019) Full Movie : Akhirnya Filem Felina (2019) telah mula ditayangkan. Pasti ramai tertunggu-tunggu kisah dan cerita ini.

Yang mana ulasan penuh tentang cerita ini telah kami berikan maklumat penuh di bawah ini. Semoga dengan adanya informasi sebegini memudahkan anda untuk mengambil keputusan samada menonton filem ini atau tidak?

Jangan lupa sila tinggalkan komen dan mohon share filem apa lagi yang anda ingin kami review?


Informasi Penuh Tentang Felina (2019) Full Movie

Tajuk: Felina
Tarikh Mula Tayangan: 17 Januari 2019
Genre: Seram
Pengarah: Sandosh Kesavan
Penulis Skrip: Atiqah Jani
Terbitan: Janu Talkies Sdn Bhd
Pelakon: Raja Ilya, Shafiq Jamil, Nur Qistina Raisah, Zaidi Omar, Kamal Rezuan, Nashra Shah, Clarence Kuna, Seha Monica, Khairul Anuar
RATING/PENILAIAN KAMI: ★★★☆☆

Sinopsis Filem Felina (2019) Full Movie

Ianya Mengisahkan Felina telah dirasuk makhluk halus sejurus selepas pulang dari ekspedisi meredah hutan tebal bersama Adam dan Mutalib. Keadaan Felina yang semakin teruk telah memaksa Adam meminta bantuan Tok Rawa untuk mengubatinya. Mereka akhirnya telah merungkai satu muslihat kuasa jahat yang cuba menyembunyikan komplot yang lebih dasyat. Rasukan yang dialami Felina menjadi semakin rumit apabila ada makhluk yang lebih besar ancamannya sedang menanti mereka. Apakah yang bakal terjadi pada Felina, Adam, Mutalib dan Tok Rawa? Mampukah mereka mengatasi ancaman besar puaka ini?

Tonton Filem Felina (2019) Full Movie

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...