Skip to main content
THEATER MODE

Tomok Sayu Ayahnya Telah Meninggal Dunia


Tomok Sayu Ayahnya Telah Meninggal Dunia : Satu berita menyedihkan yang telah dikongiskan oleh penyanyi Tomok memaklumkan baharu sahaja kehilangan ayahandanya, Ismail Salam yang telah pulang ke rahmatullah.

Melalui hantaran dilaman sosial Instagram beliau menyatakan bahawa Ayahnya telah tiada.
Berita duka itu disampaikan Tomok sendiri menerusi kapsyen di Instagram miliknya kira-kira.

"Assalammualaikum…Ayah saya Ismail Bin Salam telah pulang ke rahmatullah baru sebentar tadi.

"Arwah akan dikebumikan di Masjid Alam Damai pada petang ini. Al- Fatihah ayah," tulis Tomok.

Hasil tinjauan Sidang Redaksi www.kecoh.info pada laman Instagram penyanyi itu turut dihujani ucapan takziah daripada peminat dan rakan-rakan artis.

Takziah buat Tomok dan seluruh keluarga. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan para solihin.

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...