Skip to main content
THEATER MODE

Punca Sebenar Natasha Hudson Bercerai Akhirnya Terbongkar?


Punca Sebenar Natasha Hudson Bercerai Akhirnya Terbongkar? : Zarina Anjoulie bukan kali pertama membongkar rahsia tentang artis,kali ini Zarina sekali lagi muncul dengan berita panas tentang punca perceraian pelakon Natasha Hudson bersama carleed khaza beberapa bulan lalu.

Zarina menerusi akaun instagram beliau mendakwa natasha sebenarnya curang dengan bekas suaminya. lebih mengejutkan, beliau sudah pun bertemu pengganti dan bakal berkahwin dalam masa terdekat.

Kenyataan Zarina itu mendapat perhatian ramai sekaligus mencetuskan pelbagai spekulasi. ramai juga netizen yan tertanya adakah berita ini benar?

Natasha Hudson dalam perkembangan terbaru mengatakan yang beliau kini sudah memulakan hidup baru di kelantan kerana sudah puas menetap di ibu kota besar.

Sidang Redaksi kami juga terkejut dengan pendedahan Zarina ini, tampaknyaseolah zarina mempunyai masalah peribadi dengan natasha.


Apa pula komen anda?

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...