Skip to main content
THEATER MODE

Tonton Filem Bella & Jamie (2019) Full Movie


Tonton Filem Bella & Jamie (2019) Full Movie : Pasti yang tidak sabar untuk menonton Filem Bella & Jamie lakonan Juliana Evans dan Liyana Jasmay ditayangkan di pawagam bermula 31 Januari 2019. Untuk makluman anda bahawa filem ini ada filem pertama terbitan produksi milik Liyana Jasmay sendiri iaitu Mermaid Studios dan menelan kos perbelanjaan sebanyak RM600,000 keseluruhannya. Filem Bella & Jamie ini telah diarahkan oleh Ghaz Abu Bakar dan Fairul Nizam Ablah.

Informasi Penuh Tentang Tonton Filem Bella & Jamie (2019) Full Movie

Tajuk: Bella & Jamie (2019)
Tarikh Mula Tayangan: 31 Januari 2019
Genre: Drama
Pengarah: Ghaz Abu Bakar & Fairul Nizam Ablah
Terbitan: Mermaid Studios Sdn Bhd
Pelakon: Liyana Jasmay, Juliana Evans, Izzue Islam, Khir Rahman, Sharifah Nadia, Dynas Mokhtar, dan banyak lagi
Lagu Tema / OST: Manisnya Senyumanmu - Liyana Jasmay
RATING/PENILAIAN KAMI: ★★★★☆☆

Sinopsis Tonton Filem Bella & Jamie (2019) Full Movie

Persahabatan antara dua gadis iaitu Bella dan Jamie menjadi lebih rapat selepas mereka mendapat tahu ibu Bella dan bapa Jamie merancang untuk berkahwin. Namun hubungan mereka goyah apabila Bella mendapat tahu yang Jamie menjalinkan hubungan cinta dengan bekas kekasihnya, Reza.

Terasa ditipu dan dikhianati, Jamie memutuskan hubungan persahabatannya dengan Bella dan turut merancang untuk memutuskan dan menggagalkan hubungan bapanya, Badrul dengan ibu Bella, Maryam. Tetapi, untuk menjayakan rancangan ini, Jamie perlu bekerjasama dengan Bella dan Reza buat kali terakhir.

Tonton Filem Bella & Jamie (2019) Full Movie

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...