Skip to main content
THEATER MODE

Sajat Buat Hal Lagi Tayang 'KE MALU AN' sebenar?


Sajat Buat Hal Lagi Tayang Kemaluan Sebenar? : Umum ketahui Nur Sajat selaku diantara figura di Malaysia yang sering mencetuskan kontroversi termasuk isu berkaitan status sebenar jantina beliau sehingga ke hari ini masih menjadi pertikaian masyarakat, namun usahawan kosmetik yang tidak surut dengan kontroversi itu tetap yakin mengakui dirinya seorang wanita.

Terbaharu satu video telah tersebar meluas di media sosial dan seterusnya mendapat pertikaian para pengguna alam maya ataupun warga net yang sering disebut sebagai netizen.

Baru sahaja dihentam netizen gara-gara mengaku perutnya buncit kerana datang bulan, hari ini Sajat kembali membuat provokasi dengan memuat naik video menari ghairah di atas bot mewah hanya dengan berbikini.

Sajat yang kini berada di Beirut untuk tujuan penggambaran produk terbaharunya dilihat sengaja mencetus kemarahan netizen dengan memuat naik beberapa video dirinya menari seksi, diiringi lagu Nour El Shams.

Bergelek sakan sambil menunjukkan aset dan susuk tubuhnya yang putih mulus, Sajat sempat mempromosi produk keluarannya yang kini sudah memasuki pasaran Timur Tengah.

Biarpun tahu dirinya teruk dikecam, Sajat langsung tidak mempedulikan kata-kata hinaan yang dilemparkan terhadapnya.

Malah Sajat dengan bangga bertanya kepada netizen sama ada dirinya sesuai atau tidak untuk bergelar Miss Universe.

“Love my body!!! Bila body cantik, kita kan confident!” tulisnya penuh yakin.

Hmmm..kalau difikirkan balik, buat penat saja netizen menghentam Sajat. Ibarat mencurah air ke daun keladi. Tuan badan langsung tidak serik-serik malah semakin galak meminta untuk dikecam!

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

https://www.kecoh.info/2018/11/sajat-buat-hal-lagi-tayang-malu-sebenar_24.html

Open Comments

You Might Also Like:

Loading...