Skip to main content
THEATER MODE

TV3 Live StreamTV3 Malaysia adalah salah satu stesen televisyen swasta komersial dan siaran percuma nasional pertama di Malaysia milik Media Prima Berhad.
TV3 Malaysia yang mana telah memulakan siarannya pada 1 Jun 1984 dan kekal sebagai stesen televisyen yang paling ramai ditonton di Malaysia.
Sama seperti kebanyakan stesen televisyen di Asia Tenggara, TV3 juga terkenal dengan drama lipur laranya.

TV3 Malaysia Live Streaming

TV3 Malaysia dilancarkan pada 1983 dengan tema Berita Terkini Hiburan Sensasi (First in News Best in Entertainment).
TV3 Malaysia atau TV3 telah diperbadankan pada 1983 sebagai televisyen perdagangan pertama di Malaysia.
TV3 Malaysia merupakan sebahagian daripada kumpulan syarikat Media Prima.
TV3 Malaysia memulakan penyiarannya di Lembah Klang, (sekitar Kuala Lumpur, bandar raya terbesar di Malaysia) pada 1 Jun 1984.
TV3 Malaysia juga merupakan stesen perdagangan pertama di Ghana dengan menubuhkan TV3 Network Ltd.TV3 Malaysia Live Streaming

Jika anda ada pertanyaan/cadangan/saranan atau ingin menghubungi kami secara terus silalah hubungi kami melalui RUANGAN PESANAN INI atau boleh terus hubungi kami diruangan LIVE CHAT INI ataupun ruangan komen di bawah.

Dan Jangan Lupa Like/Follow Laman Facebook Kami Terlebih Dahulu Agar Anda Menjadi Orang Yang Terawal Mengetahui Segala Informasi Yang Terkini.

Sekiranya anda ingin mengetahui tentang apa sahaja informasi yang berkaitan seperti tajuk artikel ini seperti di atas,anda bolehlah join GROUP/KUMPULAN FACEBOOK kami yang mana kini telah melebihi 200,000 ahli.

Pastikan anda SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE KAMI terlebih dahulu agar membolehkan anda melihat kandungan yang kami kongsikan secara eksklusif.

Comment Policy: Please write your comments that match with the topic on this this page's posts. Comments that contain links will not be displayed.
Buka Komentar

You Might Also Like:

Loading...