Skip to main content
THEATER MODE

Tonton Polis Evo 2 2018 Full Movie

Tonton Polis Evo 2 2018 Full Movie : Watch Online Polis Evo 2 2017 Full Movie Here. Polis Evo 2 ialah satu filem aksi polis Malaysia 2018 arahan Joel Soh dan Andrew Chew yang akan ditayangkan di pawagam pada 22 November 2018 dan merupakan hasil dari kesinambungan daripada filem Polis Evo terdahulu yang pernah ditayangkan pada 2015.

Perkara-perkara yang menjadi lebih serius & lebih gelap bagi Inspektor Khai & Sani apabila apa yang mereka fikir akan menjadi operasi biasa membawa kepada kekacauan dengan kumpulan pengganas antarabangsa.

Polis Evo 2 2018 Full Movie Janjikan Sekuel Yang Lebih Menarik
Pelakon dan pelawak popular Zizan Razak mendedahkan filem sekuel Polis Evo 2 yang dibintangi olehnya bakal menjanjikan aksi yang lebih hebat dan menarik daripada filem pertamanya.

Zizan atau nama sebenarnya Mohd Razizan Abdul Razak mendedahkan pekara demikian selepas mengalami kecederaan ketika penggambaran filem tersebut berlangsung gara-gara komitmen tinggi yang diberikannya.

“Terus-terang, saya memang kuat bekerja dan sangat fokus pada penggambaran filem ini. Namun, selepas pitam di lokasi, doktor dan pihak produksi membenarkan saya berehat sehari sebelum kembali ke lokasi untuk menyambung penggambaran filem itu. “Penggambaran bermula sejak sebulan lalu membabitkan lokasi sekitar Kuala Lumpur dan Kuantan. Ia dijangka akan selesai pada Januari tahun hadapan,” – Zizan Razak

Menurut Zizan, filem sekuel ini menampilkan jalan cerita yang lebih mencabar termasuklah lebih banyak babak aksi dan pertarungan.

Tambahnya, pihak produksi juga sanggup menyewa kawasan kampung di tepi pantai dan membina perumahan khusus untuk penggambaran sahaja.

Dengan komitmen tinggi oleh pihak produksi dan para pelakon, Zizan berasa yakin Polis Evo 2 mampu sekali lagi menambat hati penonton.

Selain Zizan Razak, filem Polis Evo 2 bakal menyaksikan Shaheizy Sam yang akan kembali menghidupkan watak asal mereka iaitu sebagai Inspektor Polis, selain turut menampilkan pelakon lain seperti Erra Fazira, Hairul Azreen dan pelakon Indonesia, Raline Shah.

Terdahulu, filem “Polis Evo” yang ditayangkan pada tahun 2015 telah mencetuskan fenomena apabila berjaya mendapat kutipan pecah panggung sebanyak RM17.47 juta.

Tonton Polis Evo 2 2018 Full Movie
Tajuk Polis Evo 2 2018
Tarikh Tayangan 22 November 2018
Genre Aksi
Pengarah Joel Soh
Terbitan Astro Shaw
Pelakon Dan Watak:
-Shaheizy Sam as Inspektor Khai
-Zizan Razak as Inspektor Sani
-Raline Shah
-Hairul Azreen
-Erra Fazira
-Shafie Naswip
RATING/PENILAIAN KAMI: ★★★★☆

Tonton Polis Evo 2 2018 Full Movie


Jika anda ada pertanyaan/cadangan/saranan atau ingin menghubungi kami secara terus silalah hubungi kami melalui RUANGAN PESANAN INI atau boleh terus hubungi kami diruangan LIVE CHAT INI ataupun ruangan komen di bawah.

Dan Jangan Lupa Like/Follow Laman Facebook Kami Terlebih Dahulu Agar Anda Menjadi Orang Yang Terawal Mengetahui Segala Informasi Yang Terkini.

Sekiranya anda ingin mengetahui tentang apa sahaja informasi yang berkaitan seperti tajuk artikel ini ( ) ,anda bolehlah join GROUP/KUMPULAN FACEBOOK kami yang mana kini telah melebihi 200,000 ahli.

Pastikan anda SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE KAMI terlebih dahulu agar membolehkan anda melihat kandungan yang kami kongsikan secara eksklusif.


Open Comments

You Might Also Like:

Loading...