Skip to main content
THEATER MODE

Video Lucah Ismail Izzani Tersebar?


Rakaman Video Ismail Izzani Tiduri Teman Wanitanya Tersebar?
Masih tidak habis lagi kontroversi antara Ismail Izzani, Zarina Anjoulie dan juga Fathia Latiff. Setiap hari netizen terus tertanya-tanya apakah yang berlaku sebenarnya antara mereka bertiga.

Terbaru, Zarina akhirnya mendedahkan isu sebenar beliau bersama Ismail menerusi sebuah video yang dimuat naik ke akaun Instagramnya. Menurut Zarina, Ismail telah menggunakan bilik hotel atas namanya untuk memadu asmara dengan teman wanitanya dan turut memesan makanan melalui room service.

Walaubagaimanapun, penyanyi remaja itu tidak menjelaskan langsung bayaran yang dikenakan sehingga mencecah ratusan ringgit, oleh kerana bilik itu atas nama Zarina, beliau pula yang kena menanggung segala hutang. Ismail.

Zarina juga membidas komen netizen mengatakan beliau dan Fathia sengaja ingin mencari perhatian ataupun publisiti murahan. Katanya, beliau mempunyai bukti yang kukuh termasuklah foto Ismail yang sedang mabuk bersama teman wanitanya.Wow, agak panas juga segala pendedahan Zarina kali ini. Adakah benar Ismail bersikap sebegitu?

Rakaman Video Ismail Izzani Tiduri Teman Wanitanya Tersebar?


Sekiranya anda ada cadangan atau apa sahaja pertanyaan mahupun perlukan bantuan sila hubungi kami melalui RUANGAN PESANAN INI.

Dan Jangan Lupa Like/Follow Laman Facebook Kami Terlebih Dahulu Agar Anda Menjadi Orang Yang Terawal Mengetahui Segala Informasi Yang Terkini.

Sekiranya anda ingin melihat video-video terbaru dan terkini anda bolehlah SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE KAMI terlebih dahulu agar membolehkan anda melihat kandungan yang kami kongsikan secara eksklusif.


https://www.kecoh.info/2018/09/Rakaman.Video.Ismail.Izzani.Tiduri.Teman.Wanitanya.Tersebar.html

Open Comments