Skip to main content
THEATER MODE

Video Penuh Instafamous 15 Tahun Dirogol


Inilah Video Instafamous 15 Tahun Dirogol 3 Sekawan Yang Viral
Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua. Peribahasa yang memberi maksud bahawa bagaimana liciknya seseorang itu, ada kalanya dia tersilap juga.

Dek Kerana terlalu mengikutkan nafsu serakah, akhirnya 3 sekawan didakwa di Mahkamah Taiping atas dakwaan merogol seorang gadis bawah umur bulan lalu.LIHAT VIDEO DI SINIMengaku Tak Bersalah
Tertuduh, Muhammad Saifuan Abdul Aziz, Mohamad Shah Izzwan Azizuddin dan Muhammad Azrul Ahmad Tarmizi mengaku tidak bersalah atas tuduhan berkenaan dan meminta untuk dibicarakan.

Mohamad Shah Izzwan, Muhammad Saifuan dan Muhammad Azrul didakwa mengikut Seksyen 375B Kanun Keseksaan kerana merogol secara berkumpulan yang membawa hukuman penjara maksimum 30 tahun dan boleh dikenakan sebatan, jika sabit kesalahan.

Hakim Che Noralashiken Abd Razak membenarkan jaminan RM8,000 setiap seorang bersama seorang penjamin dan menetapkan 23 Oktober ini bagi kes pengurusan.

Tertuduh juga turut merakam perbuatan terkutuk itu dan video mereka turut tersebar di laman sosial. Mangsa dirakam tidak sedarkan diri dipercayai khayal dirogol oleh beberapa orang lelaki yang tidak ditonjokan wajah mereka. Mangsa juga merupakan seorang ‘instafamous’ dengan puluhan ribu pengikut di Instagram.

Inilah Video Instafamous 15 Tahun Dirogol 3 Sekawan Yang Viral


Sekiranya anda ada cadangan atau apa sahaja pertanyaan mahupun perlukan bantuan sila hubungi kami melalui RUANGAN PESANAN INI.

Dan Jangan Lupa Like/Follow Laman Facebook Kami Terlebih Dahulu Agar Anda Menjadi Orang Yang Terawal Mengetahui Segala Informasi Yang Terkini.

Sekiranya anda ingin melihat video-video terbaru dan terkini anda bolehlah SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE KAMI terlebih dahulu agar membolehkan anda melihat kandungan yang kami kongsikan secara eksklusif.


https://www.kecoh.info/2018/09/Inilah.Video.Penuh.Instafamous.15.Tahun.Dirogol.3.Sekawan.Yang.Viral.html

Open Comments