Skip to main content
THEATER MODE

Inilah Rakaman Penuh Video Bogel Anak Che Ta Yang Tersebar?


Inilah Rakaman Penuh Video Bogel Anak Che Ta Yang Tersebar?
Meskipun anak kepada pelakon Rozita Che Wan iaitu Ammar Effendy tidak terlibat dalam bidang seni, beliau tetap menjadi pujaan ramai kerana keluarga selebriti itu memang popular. Malah, wajah Ammar yang tampan serta gayanya seperti lelaki ‘classy’ dan ‘macho’ juga membuatkan beliau digilai oleh wanita-wanita diluar sana.

Terbaru, kecoh di media sosial mengenai penyebaran sebuah foto bogel seorang remaja yang memperagakan badan sasanya sambil berposing di depan kamera. Lelaki didalam foto berkenaan agak mirip dengan Ammar.

Difahamkan ia mula dikongsi menerusi laman Tumblr sebelum tersebar luas di Twitter dengan kapsyen “Gambar nakal anak selebriti terkenal tersebar.”

Tidak pasti adakah ia foto asli ataupun disunting oleh pihak tidak bertanggungjawab yang ingin sengaja menjatuhkan nama Che Ta, aktres itu bagaimanapun telah pun membuat laporan kepada SKMM berhubung isu tersebut. Che Ta juga tidak cepat melatah dan agak tenang menghadapi kontroversi tersebut. Buat Che Ta, pelbagai perkara boleh berlaku dalam zaman serba canggih ini.

Tidak perlu hendak melatah sebab di era teknologi yang serba canggih ini pelbagai benda orang boleh lakukan dan kita tidak buat perkara itu.

Isu foto bogel ini bukanlah perkara yang baru lagi. Sebelum ini beberapa selebriti sudah terpalit dengan kontroversi tersebut. Harapnya, Che Ta dapatlah mengesan dalang disebalik penyebaran foto berkenaan.

Inilah Rakaman Penuh Video Bogel Anak Che Ta Yang Tersebar?

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi dikalangan antara orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah kerana ianya adalah percuma!

×


Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

https://www.kecoh.info/2018/08/Inilah.Rakaman.Penuh.Video.Bogel.Anak.Che.Ta.Yang.Tersebar.html

Open Comments