Skip to main content
THEATER MODE

Rupanya Gaji Penyokong Najib Diberikan RM25,000 Sebulan?Rupanya Gaji Penyokong Najib Diberikan RM25,000 Sebulan?
Satu video telah beredar dimedia sosial sejeka beberapa hari lepas. Dipercayai video tersebut adalah rakaman penyokong-penyokong Najib yang telah hadir ke mahkamah untuk memberi sokongan pada beliau beberapa hari yang lepas.

Datuk Seri Najib Tun Razak yang juga mantan Perdana Menteri Malaysia yang ke enam telah ditahan beberapa hari lalu dan dipercayai ianya berkaitan isu SRC dimana syarikat itu berkait dengan 1MDB.

Beliau yang telah didakwa dengan 4 pertuduhan telah membayar wang ikat jamin sebanyak RM1juta selepas mendapat sokongan dari penyokong beliau yang mana telah membuat dan melancarkan tabung bantuan untuk membayar baki wang jaminan Najib.

Mengulas satu video yang telah tular dimedia sosial itu, kelihatan beberapa penyokong Najib berteriak membantah Peguam Negara yang menyampaikan ucapan dalam bahasa english.

Mereka berteriak "Melayu, Melayu, Melayu" yang mana cuba menyuruh Tommy Thomas selaku Peguam Negara yang baru itu berbahasa melayu ketika menyampaikan ucapan.

Terbaharu satu laman page di facebook telah mendedahkan bahawa salah seorang pemimpin wanita yang hadir menyokong Najib mempunyai gaji bulanan yang agak tinggi.

Sehingga netizen memberikan beberapa komen kecaman terhadap makcik-makcik yang hadir memberikan sokongan pada Najib.

Rupanya Gaji Penyokong Najib Diberikan RM25,000 Sebulan?


https://www.kecoh.info/2018/07/Rupanya.Gaji.Penyokong.Najib.Diberikan.RM25000.Sebulan.html

Open Comments

You Might Also Like:

Loading...