Skip to main content
THEATER MODE

Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen


Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen
Kalau sebelum ini kami pernah kongsikan kisah bekas pemimpin yang mengamalkan gaya hidup secara bermewah-mewah, kini kami kongsikan sedikit berlainan daripada yang lain.

Kecoh.Info pernah kongsikan satu artikel dan seterusnya menjadi kecoh di media sosial mengenai jenama beg isteri bekas Perdana Menteri Malaysia iaitu Datin Seri Rosmah Mansor.

Dan kemudian kisah tersebut menjadi kecoh di media sosial mengenai beg jenama Bijan yang diguna pakai oleh Rosmah Mansor yang hangat diperkatakan rakyat Malaysia.

Bahkan media dan akhbar tempatan tidak ketinggalan untuk melaporkan tentang perkara yang sama.

Mana tidaknya jenama beg tersebut dikatakan telah menjadi perbualan hangat di Malaysia selepas dirampas dikediaman berkaitan beliau.

Beg tangan dan wanita sememangnya tidak dapat dipisahkan,rata-rata wanita pasti mempunyai pelbagai jenama beg tangan dalam koleksi mereka.

Namun lain pula bagi wanita berusia 37 ini yang amat meminati hasil beg kraftangan daripada tikar mengkuang yang dibuat oleh penduduk tempatan.

Sudah pasti gaya Nurul Izzah Anwar atau lebih dikenali sebagai YB Izzah yang dilahirkan pada 19 November 1980 ini merupakan salah seorang ahli politik Malaysia dan anak sulung kepada pasangan Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail ini lebih mengemarkan jenama beg hasi dari kraftangan Malaysia.

Penampilan YB Izzah ini ternyata telah menarik perhatian netizen di media sosial. Rata-rata memberikan pandangan bahawa Yb Izzah tidak memilih jenama beg tangan sekali gus membuatkan netizen menganggap beliau seorang yang amat merendah diri. Bukan sahaja memiliki raut wajah yang cantik,malah bijak dalam bergaya.

Jom sama-sama kita saksikan antara komen-komen yang kami kongsikan kepada anda di bawah ini:

📜 Apa Ulasan Kecoh.Info Tentang Artikel Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen Ini?
Seperti biasa kami di Kecoh.Info mengambil sikap untuk tidak berpihak pada mana-mana individu mahupun organisasi/kumpulan yang telah dinyatakan pada artikel di atas.

Namun Sidang Redaksi kami di Kecoh.Info terpanggil untuk memberi sedikit ulasan/pandangan/komen berkaitan isu yang telah dinyatakan dan kami berpegang pada kepercayaan dan kebebasan bersuara tanpa wasangka, Kecoh.Info akan sedaya upaya sebaiknya mengikut kemampuan kami untuk kongsikan pandangan dengan pihak ketiga.

Dan sekiranya artikel yang telah disiarkan/dikongsikan semula di laman ini adalah berkaitan pandangan peribadi penulis lain yang kami nyatakan pada artikel tersebut, kami boleh mengesahkan bahawa kami tidak mempunyai kepentingan mahupun kaitan yang diberikan oleh penulis itu sendiri.

Berbalik semula tentang isu seperti dalam artikel yang dinyatakan di atas, Kecoh.Info memberi sokongan penuh kepada mana-mana pemimpin yang mengamalkan gaya hidup yang sederhana seperti rakyat terbanyak!
Sumber Gambar Hiasan: Google Image | Kredit Sumber Asal Dan Penafian Tentang Video Yang Disertakan Pula Sila BACA DI SINI!

Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen


Open Comments

You Might Also Like:

Loading...