Skip to main content
THEATER MODE

Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen


Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen : Kalau sebelum ini kami pernah kongsikan kisah bekas pemimpin yang mengamalkan gaya hidup secara bermewah-mewah, kini kami kongsikan sedikit berlainan daripada yang lain.

Kecoh.Info pernah kongsikan satu artikel dan seterusnya menjadi kecoh di media sosial mengenai jenama beg isteri bekas Perdana Menteri Malaysia iaitu Datin Seri Rosmah Mansor.

Dan kemudian kisah tersebut menjadi kecoh di media sosial mengenai beg jenama Bijan yang diguna pakai oleh Rosmah Mansor yang hangat diperkatakan rakyat Malaysia.

Bahkan media dan akhbar tempatan tidak ketinggalan untuk melaporkan tentang perkara yang sama.

Mana tidaknya jenama beg tersebut dikatakan telah menjadi perbualan hangat di Malaysia selepas dirampas dikediaman berkaitan beliau.

Beg tangan dan wanita sememangnya tidak dapat dipisahkan,rata-rata wanita pasti mempunyai pelbagai jenama beg tangan dalam koleksi mereka.

Namun lain pula bagi wanita berusia 37 ini yang amat meminati hasil beg kraftangan daripada tikar mengkuang yang dibuat oleh penduduk tempatan.

Sudah pasti gaya Nurul Izzah Anwar atau lebih dikenali sebagai YB Izzah yang dilahirkan pada 19 November 1980 ini merupakan salah seorang ahli politik Malaysia dan anak sulung kepada pasangan Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail ini lebih mengemarkan jenama beg hasi dari kraftangan Malaysia.

Penampilan YB Izzah ini ternyata telah menarik perhatian netizen di media sosial. Rata-rata memberikan pandangan bahawa Yb Izzah tidak memilih jenama beg tangan sekali gus membuatkan netizen menganggap beliau seorang yang amat merendah diri. Bukan sahaja memiliki raut wajah yang cantik,malah bijak dalam bergaya.

Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen

Jom sama-sama kita saksikan antara komen-komen yang kami kongsikan kepada anda di bawah ini:

Nur Izzah Kantoi Pakai Beg Tangan Ini Dan Jadi Perhatian Netizen

Ikuti Kami Di Media Sosial

Jangan lupa LIKE dan FOLLOW SEE FIRST Facebook Page Kami Di Sini. Dan jadilah sebahagian komuniti kami dengan menyertai kumpulan/group facebook kami yang kini mencecah hampir 300,000 ahli Di Sini.

Dengan berbuat demikian anda akan menjadi orang yang terawal mengetahui informasi dan maklumat terkini. Cubalah ianya adalah percuma!

×

Kami menghormati secara total tentang hak privasi anda. Walaupun begitu, kami juga sarankan anda membaca terlebih dahulu dasar-dasar privasi yang telah ditetapkan pada laman ini di sini.

Dan dengan melayari laman ini juga kami beranggapan anda sudah pun bersetuju dan paham serta jelas dengan membaca keseluruhan isi kandungan tentang dasar privasi yang ditetapkan pada laman ini.
Untuk makluman juga, anda perlulah terlebih dahulu menyemak terma dan syarat yang terkandung dalam laman ini di sini.

Oleh kerana itu, kami beranggapan dengan melayari laman ini anda juga sudah pun membaca dan bersetuju sepenuhnya dengan terma dan syarat laman ini.
Sebarang kekeliruan atau kemusykilan silahkan hubungi kami. Dan kami juga akan membalas sebarang pertanyaan ataupun apa sahaja yang diajukan kepada kami dari anda dengan kadar yang segera.

Mungkin dengan segala maklumat dan informasi juga panduan yang telah kami sediakan ianya boleh menjadi rujukan anda pada bila-bila masa.

Sebagai kesimpulan, laman ini hanyalah menyediakan maklumat yang telah kami dapati dari laman-laman sumber lainnya dan anda mungkin juga sudah sedia maklum tentang perkara tersebut.

Apapun yang paling penting ialah maklumat yang disalurkan itu sahih dan telah pun disemak kebenarannya. Seterusnya anda boleh hubungi kami dengan layari pautan ini.

Sumber: Rujukan | Gambar Hiasan | Video Lampiran

https://www.kecoh.info/2018/07/Nur.Izzah.Kantoi.Pakai.Beg.Tangan.Ini.Dan.Jadi.Perhatian.Netizen.html

Open Comments

You Might Also Like:

Loading...