Skip to main content
THEATER MODE

Anak Najib Dedahkan Semua Akaun Bank Milik Keluarganya Dibekukan


Anak Najib Dedahkan Semua Akaun Bank Milik Keluarganya Dibekukan
Mohd Nizar Mohd Najib yang merupakan anak bekas Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak meluahkan kekesalan beliau tentang apa yang berlaku terhadap diri dan keluarganya.

Satu foto tangkapan skrin yang menunjukkan kononnya beliau telah membuat satu hantaran dilaman faceook miliknya dipercayai berkongsi masalah yang beliau dan keluar hadapi.

"Akaun saya dan adik-adik dibekukan. Nak bayar bil pun tak boleh. Semoga dugaan ini dipermudahkan Allah SWT." katanya dalam hantaran tersebut.

Untuk rekod Mohd Nizar adalah anak sulung Najib daripada 5 beradik hasil perkongsian hidup dengan isteri pertama, Tengku Puteri Zainah Tengku Eskandar.

Terdahulu kami telah kongsikan artikel berkaitan akaun bank cucu Najib juga dibekukan.

Namun difahamkan SPRM telah menafikan bahawa mereka yang membekukan akaun cucu Najib tersebut.

Namun netizen mempersoalkan sekiranya bukan SPRM jadi siapa yang arah untuk bekukan?

Walaupun ramai yang bersimpati terhadap apa yang berlaku, tidak kira daripada beberapa individu lain mahupun segelintir sekumpulan yang mahu membantu keluarga tersebut.

Dan juga satu tabung derma telah dilancarkan khas untuk Najib yang mana tujuan tabung tersebut adalah untuk mengutip dana supaya agar dapat membayar wang ikat jamin yang masih lagi berbaik RM500,000.

Walaupun belum pasti atas sebabkan akaun mereka sekeluarga dibekukan kerana tidak ada pihak yang bertanggungjawab untuk menjawab isu tersebut.

Kami di Kecoh.Info sertakan tangkapan skrin komen-komen dari netizen yang mengecam tindakan tersebut.

Jom sama-sama kita saksikan beberapa komen-komen terhadap status yang dihantar oleh Mohd Nizar yang juga anak kepada Najib di bawah ini :
Kami di Kecoh.Info berharap pihak berkuasa mahupun pihak berwajib menjalankan tugas mereka dengan telus. Seterusnya kami mendoakan kepada semua agar urusan dipermudahkan.

Anak Najib Dedahkan Semua Akaun Bank Milik Keluarganya Dibekukan

Sumber Gambar Hiasan: Google Image | Sumber Pautan Video: Youtube

https://www.kecoh.info/2018/07/Anak.Najib.Dedahkan.Semua.Akaun.Bank.Milik.Keluarganya.Dibekukan.html

Open Comments

You Might Also Like:

Loading...