Skip to main content

follow us


Ramai Yang Merindu Zaman Najib
KUALA LUMPUR: Ketika dibelenggu siasatan demi siasatan, bekas perdana menteri Datuk Seri Najib Tun Razak sempat berkunjung ke bazar ramadan.

Pemantau Kerajaan Malaysia Baharu, Datuk Lokman Noor Adam menerusi Instagramnya berkata, ramai yang merindui bekas perdana menteri itu dan ramai juga yang mengambil kesempatan bergambar dengan Najib.

Beliau juga meletakkan #RinduZamanNajib #pray4dsnr.

Di Instagram Najib pula beliau menulis, “Beli juadah buka puasa di bazar ramadan bersama keluarga saya petang tadi’.

Status perkenaan mendapat komen positif netizen dengan rata-rata menyatakan amat merindui bekas perdana menteri itu termasuk ucapan-ucapan beliau tak kurang juga ada memberikan kata-kata semangat buat beliau sekeluarga.

Bekas perdana menteri itu kini berhadapan siasatan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung anak syarikat 1MDB, SRC Internasional Sdn Bhd.

Ramai Yang Merindu Zaman Najib


Artikel berkaitan Ramai Yang Merindu Zaman Najib ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini! Dan jangan lupa ikuti kami di laman facebook agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa
Artikel berkaitan Ramai Yang Merindu Zaman Najib ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen