Skip to main content

follow us


Ganjaran jaga suami & anak-anak, Aeril Zafrel hadiakan kereta mewah buat Wawa Zainal

Pelakon lelaki terkenal, Aeril Zafrel sangat sinonim dengan gelaran ‘Wolverine Malaysia’ kerana beliau memiliki jambang seperti Hugh Jackman yang membintangi filem The Wolverine.

Perniagaan baju Melayu 5 Waktu Aeril juga telah mendapat sambutan yang luar biasa apatah lagi musim perayaan hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi.

Rezekinya tidak putus-putus dan beliau turut dikurniakan keluarga yang bahagia dan sempurna.

Terbaru, Aeril telah memuat naik sekeping gambar di akaun Instagramnya apabila dia menghadiahkan sebuah kereta mewah dan gah berwarna hitam kepada isteri tercinta, Wawa Zainal.

Menerusi gambar yang dimuat naiknya itu, hadiah telah memberi ‘ganjaran’ kepada isterinya kerana telah menjaga anak-anaknya iaitu Ahmad Fakharuddin Attar, 5 tahun dan Hayla, 3 tahun.

Gambar tersebut juga melihatkan nombor plat yang istimewa iaitu ‘WAW 42…’ (tidak jelas kelihatan) yang dianggap simbolik nama isterinya itu (Wawa Zainal).

“Hadiah sebab selama ni jaga saya and tak pernah mengeluh jaga anak2 saya.. Jangan pernah meremehkan ungkapan terima kasih kepada dan dari seseorang. Kerana terima kasih dapat menunjukkan besarnya rasa syukur kita kepada ALLAH.”Rata-rata netizen telah meninggalkan komen dalam ruangan gambar tersebut. Ada diantara mereka yang menganggap bahawa Aeril seorang suami yang sweet dan mereka juga berdoa agar perkahwinan Aeril dan Wawa berkekalan selamanya.

Aeril betul-betul sayang isteri dia.
Untung Wawa.
Sweet tengok Aeril dan Wawa.
Cantik nombor plat kereta.


Sumber : Aeril

Ganjaran jaga suami & anak-anak, Aeril Zafrel hadiakan kereta mewah buat Wawa Zainal

Artikel berkaitan Ganjaran jaga suami & anak-anak, Aeril Zafrel hadiakan kereta mewah buat Wawa Zainal ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini! Dan jangan lupa ikuti kami di laman facebook agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa
Artikel berkaitan Ganjaran jaga suami & anak-anak, Aeril Zafrel hadiakan kereta mewah buat Wawa Zainal ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen