Skip to main content

follow us


Sebut saja Safiey Illias pasti ramai yang kenal beliau. Beliau yang juga salah seorang diantara pengasas perniagaan berasaskan barang kecantikan atau lebih dikenali sebagai bahan kosmetik itu selalu mencetuskan kontroversi.

Umum ketahui cara sebegitu dengan mencetus kontroversi adalah satu teknik pemasaran secara atas talian mereka untuk mendapatkan perhatian.

Pun begitu ramai netizen tegur Safiey Illias kerana tayang video separuh bogel pada bulan Ramadan.

Siapa lah yang tak kenal dengan usahawan yang semakin mencipta nama dan dikenali ramai, Safiey Illias ni kan. Selain nama Sajat, Safiey bukan lah satu nama yang asing lagi dikalangan rakyat Malaysia.

Safiey terlihat lebih berani di media sosial, lihat sahaja video menggiurkan yang baru dimuat naik Safiey di akaun Instagramnya, bukan main seksi lagi. Safiey seperti sengaja mendedahkan bahagian punggung bagi membuktikan lentikkan punggungnya adalah semula jadi. Selamba jer kan?

Namun, keseksian Safiey ternyata ‘memakan diri’ apabila gambarnya ‘melentik’ sakan di Instagram mengundang kritikan netizen lagi-lagi ia berlaku di bulan Ramadan.

Safiey menjadi sebutan tidak lama dahulu kerana keputusannya untuk berhijrah daripada seorang maknyah untuk kembali ke pada fitrah. Malah, keputusannya itu disambut baik dan disokong penuh seluruh rakyat Malaysia hingga menjadi viral.

Namun, penghijrahannya tidak bertahan lama apabila kini Safiey mengakui dirinya telah kembali menjadi pondan dan telah penat untuk menjadi baik.

Tindakan Safiey Illias Belanja Video Separuh Bogel Pada Bulan Ramadan Amatlah Kurang Disenangi Ramai!

Apa Ulasan Kecoh.Info Tentang Artikel Safiey Illias Belanja Video Separuh Bogel Pada Bulan Ramadan Ini?

Bagi kami di Kecoh.Info, tidak salah mencetuskan kontroversi semata-mata ingin mendapatkan perhatian disamping ingin mencari populariti tambahan kerana makin sendu.

Kami sedia maklum kontroversi ialah perniagaan yang terbaik tapi harus menghormati sensetiviti yang lain kerana tidak semua orang berfikiran terbuka dan tahu apa makna tersirat yang cuba anda lakukan.

Kami lebih dari faham apa yang beliau cuba lakukan tidak lain tidak bukan ianya adalah strategi pemasaran yang cuba dilakukan beliau untuk mendapatkan lebih perhatian supaya beliau lebih dikenali sebagai pengasas dan peniaga produk kecantikan itu.

Jangan sampai ramai yang akan boikot produk anda sehingga pasir terpaksa dimakan kerana hilang punca pendapatan dan anda dilabel sebagai pencipta kontroversi murahan pula! - Woha~
Artikel berkaitan Safiey Illias Belanja Video Separuh Bogel Pada Bulan Ramadan ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen