Skip to main content

follow us


Seperti semua sedia maklum, pelakon Dira Abu Zahar merupakan exco Puteri Umno yang bersuara lantang. Menerusi tweet terbaru darinya, dia menegur perbuatan YB Syed Saddiq yang dikatakan kebudakan apabila meminta pihak SPRM menyiasat penjaga gol pasukan Liverpool.

Tweet itu mendapat perhatian ramai netizen yang rata-ratanya menganggap pelakon itu terlalu serius. Ini respon win Syed Saddiq sendiri.

Sekadar bergurau


Semalam pasukan Real Madrid berjaya menjadi juara Liga Champions setelah mengalahkan Liverpool 3-1 yang bertempat di Stadium Olimpiade, Kiev, Ukraina. Paling menjadi bualan ramai peminat bola seluruh negara adalah penjaga gol Liverpool termasuk Syed Saddiq sendiri.

Namun tweet itu mendapat respon dari Dira Abu Zahar.
Respon Dira


Yang berhormat ? Or more like Yang budak- budak.

Walau bagaimanapun, Syed Saddiq memberi respon kembali atas kenyataan dibuat.

Pembaris ke?Ramai sokong Syed Saddiq
Sumber : Syed Saddiq
Artikel berkaitan Respon Balas Syed Saddiq Kepada Dira Abu Zahar ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen