Lelaki Ini Kongsikan Cerita, Gambar, Video Dia Projek Dengan Janda Muda Jadi Viral Di Media Sosial

Lelaki Ini Kongsikan Cerita, Gambar, Video Dia Projek Dengan Janda Muda Jadi Viral Di Media Sosial


Salah satu janda muda 21 tahun yang abang ejas dari tahun 2013 hingga 2015 yang sentiasa basah dan lemas … pancutan non-stop 😉 <3

Abang belanja sikit gambar decent bagi kaum adam, hawa dan khunsa untuk gelora skittt kat bawah tu , kalau nak tengok video pun abang ada, boleh belanja bagi basah … FB sekat lucah 🙁 … nanti pakat buka group chat private , minimum 10 kaum hawa … abang pun nak syok sikit kannn kannn …

Nie story sikit …

Abang mmg sanggap wanita melayu , abang org indian sini … so memang payah la abang nak dapat kecantikan anggun malaya kita , kote hitam byk kena reject kot lol … ok story skrg … Yang ini janda unur 21 , anak 1 tahun umur , abang tanggung anak dia seperti anak saya hingga kami break-up.

Time break-up anak umur 3 lebih , ex-baby abang tu 23.

Alright cite mcm nie , abang ada buat bisnes kat jb , so buka opis amik org kerja bla bla bla , pastu sampai pulak ex-baby abang jadi Pengurus Operasi , dia pandai dan pernah run company bapak dia , experience sejak umur 18 tahun , dia kahwin umur 19 pastu tak puas nafkah batin suami , mereka mengambil keputusan untuk bercerai.

Pastu dia pun pandai cari duit jaga diri semua.

Ok la budak bercita2 tinggi, so abang itu memang menarik perhatian abang maximum jatuh iman kat dia.

Abang sebenarnya orang jenis choosy sikit dalam bab wanita , walaupun scandal semalam , style abang layan maximum sebagai isteri sah, abang respect hubungan intim walaupun adanya dosa.

So mmg scandal ke , gf , isteri ke semua di beri perhormatan yang sama.

Okay, back to cite , then ada sekali dia ajak makan masa kita kat KL meeting , kita org keluar makan , lepas makan , ajak nak gi rilek kejap kat kelab , masuk kelab (abang tak minum sebab agama) tapi ex-baby abang minum maximum , dia macam dah jadi liar , start gigit , ramas2 saya … wajah seksualnya terkeluar selepas mabuk … abang dah macam WOW … pastu abang pun macam dah stim pasal gelagat seksual dia dan nak layan beliau.

Kita org main raba2 ringan kat club , pastu checkout bill … dia amik botol whiskey dia … checkin hotel (area changkat bukit bintang) … masuk bilik je dia terus buka seluar dalam dia dan bra dia , tapi baju dia pakai lagi (1piece mini-gown) hitam melurahhhhh bebe gown tu … cakap dia nak rasa free sebab ketat … ok la , bilik suite kita org amik , so ada sofa , kita duduk2 lepak2 dia minum whiskey tu , pastu kita orang cite pasal hidup masing2 , sembang suka dan tidak mcm2 , best la mcm cite dengan awek yg kita nak ushaaa jadi gf … pastu ddk2 bersebelahan … start pegang pinggang dia , kaki dia pulak silang masuk celah kangkang saya … pasty dia ejas badan posisi mcm nak cium pastu kita start cium2 romantik , hardcore , gigit2 … kaki dia yg celah kangkang saya pulak tgh raba habis batang zakar saya … yummy habis weiii … buat nie jee dalam 45minit …

cium2 tepi leher gigit2 main2 jilat2 mcm2 skill buat kita dua orang … dia buka seluar saya dulu lepas tu selaur dalam , i pun keluarkan tetek dia start jilat , hisap putingnya , dua2 tetek cover habis denagan lidah abang … cara dia handle batang , merecik , dia boleh bagi sensasii yummy dan juga stop dari keluar air … tangan dengan mulut perghhhhhhh . pastu kita org buka baju habis dan dia continue hisap , cara dia hisap batang macam ketagih dengan kelazatanya , lutut gempa bumi siuttt … sejam lebih dia layan batang je , i ajak nak buat benda lain dia tak nak , focus habis batang .. yummy mummy siutt baby nieeee arggghhh

pastu abang abang angkat dia ke tandas , kita org start mandi ,,, i bagi balik kepuasan yg dia bagi saya … abang jenis suka jilat , kalau bagi abang sehari habis pun boleh jilatttt je ,,,, ummmmmmmhhhh ,,,, cuci bawah dia … ajak dia basuh mulut dia pakai listerine sebab tadi sebab dia lemas batang abang tanpa cuci nya … sayang la kotor kan , so abang call room service belikan listerine dari 7-11 … pastu abang start jilat dia , abang punya jilat focus , hisap lubang V dan jilat, hisap biji kelintit … abang mmg syok gilerrr kalau buat dua benda nie , meransangkan saya ke tahap maxima …

kita org dah start main lepas tu … i angkat dia kongket ,,, dia ringan so aksi tu senang sikit dengan dia … heheh … abang belasah V dia dengan batang abang atas bawah , hardcore beb sebab dia mmg mengalir habis , 2-3 kali pancut dia mmg tolak batang abang keluar , masuk balik terus continie , dia pancut air V banyak … mmg yummy , abang pun dua tiga kali turun balik jilat untuk dia pancut kat muka abang … yummyyyyyyy

Room service dah sampai tekan loceng , sejam lebih dah room girl gi 7-11 lepas i bagi duit suruh beli listerine , mungkin dia busy kot … so time locen bunyi kat bili , kami tgh main ganas hardcore mmg panas habis batang i warna merah-merahan … tiba2 dia cakap tak boleh stop , pergi terus je mcm nie ke pintu , dia akan terus main saya dan saya amik listernine tu dari room service. nak buat macam mana , i suka ikut kehendak wanita dalam hubungan intim seksual .

Sampai pintu buka je , budak philipine room service tu terngaga … baby pulak la time tu jadi lebih ganas ,,, aku nak concertrante amik listerine tu bediri depan pintu bilik terbuka tgh main dan ada budak tgh tgk … pastu baby i stop , dia suruh budak room tu datang dekat , pastu dia cium bibir budak perempuan tu dan cakap thank you darling dan gigit bibirnya sayang …. aku pulak terkejut time … dia bi-sexual babeeee … wow …

pastu kita org continue main sampai pagi keesokanya dan gerak balik ke jb … ada video , boleh payung skit2 kalau PM … kaum hawa sahaja diutamakan, lain2 tu boleh bincang 😀 …

Lepad itu , setiap hari 3 kali minimum kita org main , dia masuk tinggal dengan saya kat rumah sewa saya kat JB , anak dia pun sekali.

dia start bawa org kerumah lepas itu untuk threesome , foursome , FFM , MMF , orgy , gangbang dan lesbo sex. kita bagi anak dan maid pakai bilik dan hall , kita org pulak pakai bilik atas yg besar , bila sex partner2 lain join kita bagi alasan kat anak , semua rakan niaga nak bincang biznes , anak pun okay lepak hall mcm2 semua ada ps4, komputer bla bla , tapi maid tau citenya sebab main pun join jugak kadang2 , dia isteri org dari philipine , umur 35 badan bergetar time tu 36-28-36 .. tebal sikit dan cantik rupanya … dia selalu nak FFM je dengan kita org tapi mantap giler jugak layanan dia … perghhhhh

Begini la tahun-tahun seterusnya kami punya hubungan intim yang terbuka nie … sampai tahun 2015 dia dapat visa ke australia kerja kat syarikat korporat, so memang dalam perjajian kami dah ada nota ini , saya pun jenis tak boleh stay long2 pun , so happy enjoy dengan baby all the way … memang satu hubungan yang best.

Macam ini abang ada bantay hubung intim seksual yg amat best dalam masa 16tahun ini … 😉

PM abang , nak tengok video abang bole , nak jumpa boleh , nak scandal boleh , nak try boleh , apa2 pun boleh … xoxo

**Gambar Tulen saya yang empunya , harap jangan salah guna, saya percaya anda semua … muaxxxxx
**I kasi sticker kat muka 😉 Identiti dirashiakan xoxo

COMMENTS

INGIN KONGSI ARTIKEL?:
Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini di sini. Atau boleh hubungi kami terus di facebook di sini.
Name

1MDB,2,Achey Bocey,2,Adi Putra,1,Adlin Aman Ramli,1,AEON Tebrau,1,AFC U23 Championship,1,Agama,1,Akademi Fantasia 2016,1,Aliff Syukri,15,Allahyarham Ramli Hassan,1,Altimet,1,AME 2018,1,Anis Anwar,1,Anugerah Juara Lagu Ke 32,4,Anwar Ibrahim,2,Arcade,1,Architecture,1,Astro Awani,1,autisme,1,Automotive,2,Avaa Vanja,1,Awal Ashaari,1,Awal Ashari,1,Awie,1,Azad Jazmin,1,Azmil Mustapha,1,Azmin Ali,1,Azwan Ali,2,Baby Ara,1,Bantuan Rakyat 1Malaysia,1,Barisan Nasional,2,Be Lofa,1,Ben Ali,1,Berita,3,Best FM,1,BMW,1,BN,3,BN Wilayah Persekutuan,1,Boy Iman,1,BR1M,5,BRIM 2018,5,Bront Palarae,1,Budget Living,1,Business,2,Car Accessory,1,Car part,1,Card,1,Cerai,1,Chacha Maembong,1,Chef,2,Chef Wan,1,Chew Kin Wah,1,Cloth accessory,1,Company,1,Cooking,2,Culture,1,Dato Tamrin Abdul Ghafar,1,Datuk Sri Vida,1,Deals,1,Decor,1,Deja Moss,1,Design,1,Diana Danielle,8,Didi Astillah,1,Dish Review,1,DIY Projects,2,Dr Zuhdi Marzuki,1,Dukun,1,Elfira Loy,3,Elyana,1,Expert Advices,2,Fadzil Bahari Zahari,2,Fadzil Zahari,2,Faizal Hussein,1,Fan Club,1,Fara Mendoza,1,Farid Kamil,27,Fasha Sandha,2,Fashion,2,Fathia Latiff,2,Fatin Afeefa,1,Fattah Amin,4,FBI,1,Financial,1,Fitness,2,Fizo Omar,1,Food,2,Fund,1,Games,1,Global,35,Golf,1,Gosip,1,Hael Husaini,2,Harian Metro,1,Hasnul Rahmat,1,Health Care,1,Healthy Eating,1,Heath,2,House,1,Ifa Raziah,1,Image Rating,1,Individual,1,Indonesia,2,Informasi,192,Inspirasi,1,Inspiration,2,Instafamous,2,Interview,1,Investor,1,Iqram Dinzly,8,Islamik,1,Izreen Azminda,2,Izzue Islam,1,JAKIM,1,Jampi,1,Jason Chong,1,JDT,1,Jehan Miskin,1,Jejai,2,Jenayah,47,Jep Sepahtu,2,Jho Low,1,Johan As'ari,1,Johor,12,Julia Perez,1,Jururawat,1,Kahwin,1,Kecantikan,1,Kecoh,147,Kedah,2,Kegiatan Sumbang,1,Kelantan,2,Kemalangan,7,Kereta kabel. Langkwi Skycab,1,Kes Bunuh,2,Kesihatan,8,Khairy Jamaluddin,1,Kisah Rumah Tangga,40,Kisah Seram,2,Kontroversi,1,Kuala Lumpur,2,Kucing,1,Labuan,1,Lawak,1,Liana Rosli,1,Lifestyle,3,Lighting,1,Liwat,1,Love,2,Lunch,1,M.Vasanthapiriya,1,Maksiat,48,Malaysia,1,Malaysiakini,2,Manifesto BN,1,Mawar Abdul Karim,1,MH370,2,Military,1,Mira Instafamous,1,Miri,1,Misteri,2,Mona Fandey,2,Mona Fendi,2,Mus May,1,Nabil Ahmad,1,Nabila Razali,2,Najib Razak,11,Namr Ron,1,Nedim,1,Neelofa,3,Negeri Sembilan,1,Nelydia Senrose,3,Nisa Kay,1,Noh Omar,1,Nora DAnish,1,Norfahana Abd Halim,1,Norman Abdul Halik,1,Norman KRU,1,Norul Iman A. Rahman,1,Nur Fazura,4,Nur Sajat,4,Nurul Izzah,1,Olympic,1,Pahang,2,Pakatan Harapan,1,Panama Dance,1,Parti Islam Semalaysia,1,PAS,1,Pedoman,2,Pelik,1,Penang,2,Perak,1,Photography,1,Piala FA,1,Pok Ya Cong Codei,1,Politics,1,Politik,5,Prebet Adam,1,Prevention,1,PRU14,9,Pulau Pinang,3,Rafizi Ramli,1,Raja Farah,1,Recipe,2,Riz Ulala,2,Rogol,2,Roslan Shah,1,Rosmah Mansor,6,Sabah,3,Sabri Yunus,1,Safiey Ilias,1,Safiey Illias,1,Sale,1,Saleem Iklim,1,Santai,8,Sarawak,2,Sari Yanti,1,Sariyanti,1,SBS,1,Scha Alyahya,1,Selangor,11,Selebriti,42,Semasa,2,Seram,3,Serina Redzuawan,1,Shahanim Mohamad Yusoff,1,Shaheizy Sam,1,Shahrol Shiro,1,Sharifah Sakinah,1,Sharifah Shahira,1,Sharnaaz Ahmad,1,Sherry Alhadad,1,Shila Amzah,1,Shooting Styles,1,Shuib Sepahtu,2,Silvia Nanda,1,Siti Amiza Baharuddin,1,Siti Nurhaliza,4,Siti Sarah,2,SMK Banting,1,Sofi Jikan,5,Sports,1,SPRM,1,Startup,1,Stock,1,Strategy,1,Sufian Suhaimi,2,Sungai Petani,1,Suzanna Martha Frederika van Osch Nathalia,1,Syatilla Melvin,1,Taj Innuendo,1,Teladan,5,Tengku Abdullah,1,Tennis,1,Terengganu,1,Thailand,1,Tips,2,TMJ,7,Tone Set,2,Travel,2,Trend,1,Trending,99,Tun Ghafar Baba,1,Tun Mahathir,9,Tunku Ismail Sultan Ibrahim,7,Tunku Mahkota Johor,2,Ude Wahid,1,Umie Aida,1,Umno,3,Upiak Isil,1,Uqasha Senrose,2,Ustaz Azhar Idrus,1,Ustaz Kazim,1,Utusan Online,1,Video,32,Video Lucu,1,Viral,12,Wany Hasrita,1,Wardina Safiyyah,1,Wedding,1,World,1,Yana Samsudin,2,Yus Jambu,1,Zahrul Hilmi Badrul Hisam,1,Zaiton Sameon,1,Zed Zaidi,1,Ziana Zain,2,Zizi Kirana,1,Zul Ariffin,1,
ltr
item
Kecoh Info: Lelaki Ini Kongsikan Cerita, Gambar, Video Dia Projek Dengan Janda Muda Jadi Viral Di Media Sosial
Lelaki Ini Kongsikan Cerita, Gambar, Video Dia Projek Dengan Janda Muda Jadi Viral Di Media Sosial
Lelaki Ini Kongsikan Cerita, Gambar, Video Dia Projek Dengan Janda Muda Jadi Viral Di Media Sosial
https://1.bp.blogspot.com/-GqWCLDzp0Y0/WsS6iy1ArwI/AAAAAAAAFFQ/WzUzQvpMnzcbGXCp_7cWOjqGNeREH3NvgCLcBGAs/s1600/KECOHINFO.png
https://1.bp.blogspot.com/-GqWCLDzp0Y0/WsS6iy1ArwI/AAAAAAAAFFQ/WzUzQvpMnzcbGXCp_7cWOjqGNeREH3NvgCLcBGAs/s72-c/KECOHINFO.png
Kecoh Info
https://www.kecoh.info/2018/04/lelaki-ini-kongsikan-cerita-gambar.html
https://www.kecoh.info/
https://www.kecoh.info/
https://www.kecoh.info/2018/04/lelaki-ini-kongsikan-cerita-gambar.html
true
4038014126138474965
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy