Skip to main content

follow us


Jom kita saksikan kisah cerita Ziana Zain sebelum kita memulakan jom kita lihat penerangan siapakah beliau ini.

Siti Roziana binti Zain (lahir 2 Mei 1968), lebih dikenali sebagai Ziana Zain merupakan seorang penyanyi , pelakon , model dan usahawan di Malaysia.

Beliau bangkit sebagai bintang sensasi setelah mengeluarkan album sulungnya Madah Berhelah , lalu dijulang sebagai salah seorang diva pop yang paling berjaya di Asia Tenggara

Ziana Zain memakai baju warna hitam dan memakai tudung oren,Ziana Zain berada dirumahnya,mereka berkumpul ramai ramai.

Ziana Zain menghargai momen meraikan ulang tahun kelahiran yang ke 80 tahun ayahnya,Zain Abdullah atau,Pak Zain semalam bersama anak anak,Ziana Zian mendoakan agar pak zain yang dianggap sebagai hero agar terus mendapat kesihatan yang baik.

Tiada apa yang saya harap melainkan Allah pinjamkan Pak Zain lebih lama buat kami.

Kalau boleh 10 tahun lagi atau lebih lama lagi,Moga dilimpahkan dengan kesihatan berpanjangan dan dirahmat Allah katanya.

Semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.

Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2..

Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Sila tonton video:

Artikel berkaitan ALLAHU! Begitu Mengejutkan! Dikatakan masih dalam proses cerai, Ini pula keadaan terkini Ayah Ziana Zain ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen