Skip to main content

follow us


Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Anda boleh terus scroll ke bawah untuk menonton video ini jika tidak punya waktu untuk membaca sinopsis di bawah.


Terkejut dengan bunyi bising di dalam pokok balak yang telah tumbang, telah menemukan warga emas ini dengan 2 ekor ular sawa gergasi yang tengah mengawan di negeri Sarawak.

Tanpa berlengah dia telah menembak kedua-dua ekor ular tersebut yang mana adalah merupakan makan eksotik bagi rakyat di sana.

Terkenal dengan jolokan anaconda Sarawak yang mana berat ular sawa betina tersebut yang melebihi 100 kg telah menimbulkan masalah apabila ingin membawa keluar ular tersebut dari situ kerana saiznya yang amat besar sehinggakan terpaksa menggunakan pacuan empat roda dan bantuan dari penduduk kampung.

Ular tersebut telah dipamirkan terlebih dahulu kepada seluruh penduduk kampung sebelum dimasak untuk dijadikan makanan istimewa mereka.


Apa-apa pun jom kita saksikan video ini hingga akhir dan anda saksikan sendiri ya. Jangan lupa untuk like, share, comment, subscribe & follow fb fanpage untuk tidak ketinggalan video2 yang menarik selanjutnya ya...

Terima kasih & selamat menonton.


Sila tonton video:Artikel berkaitan Terkejut dengan bunyi bising dalam pokok besar, lihat apa yang telah ditemui oleh warga emas ini... ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen