Skip to main content

follow us


Misteri kehilangan seorang lelaki yang tiba-tiba ‘ghaib’ selepas dipercayai terbabit dalam kemalangan di Desa Sri Jenaris, di sini, terjawab apabila mayatnya ditemui di belakang perhentian bas di Sekolah Rendah Agama Sri Kantan 3, di sini, hari ini.

Difahamkan mayat mangsa yang juga jurugambar bebas dikenali sebagai Shafiq, 33, ditemui oleh orang awam yang kemudian memaklumkan penemuan itu kepada pihak polis.

Menurut kenalan mangsa yang enggan dikenali berkata, ahli keluarga Shafiq dimaklumkan mengenai penemuan kereta PERODUA Myvi miliknya kira-kira 500 meter dari kediamannya di Desa Sri Jenaris, di sini.

Katanya, bagaimanapun pemeriksaan ahli keluarga mendapati mangsa tiada di dalam kenderaan itu.

“Ahli keluarga Shafiq kemudian cuba mencarinya di kawasan sekitar, namun tidak berjaya menemuinya.

“Kira-kira jam 8 pagi itu, ahli keluarganya dimaklumkan dia ditemui meninggal dunia di belakang perhentian bas berhampiran sekolah rendah terbabit,” katanya ketika ditemui di Rumah Mayat Hospital Kajang, di sini, hari ini.

Kenalan mangsa turut memaklumkan ada pihak yang mendakwa menemui Shafiq dalam keadaan tersandar di perhentian bas kira-kira jam 5 pagi tadi.

“Berdasarkan keadaan kereta mangsa yang kemek teruk di bahagian depan akibat kemalangan itu, agak mustahil dia boleh berjalan kaki ke perhentian bas berkenaan sejauh empat kilometer dari lokasi kejadian.
Artikel berkaitan Mayat Mangsa Kemalangan Yang Ghaib Ditemui. Namun Ada Sesuatu Yang Berlaku Buat Ramai Terkejut ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen