Skip to main content

follow us


Julia Perez alias Jupe meninggal dunia hari ini, Sabtu (10/6/2017).Jupe meninggal dunia pada pukul 11.12 WIB di RSCM, Jakarta Pusat, setelah lebih dari empat bulan dirawat di sana.

Saat ini, jenazah Jupe masih berada di rumah duka di kawasan Cibubur, Jakarta Timur.

Sementara itu, menurut pantauan Grid.ID di TPU Pondok Rangon, Jakarta Timur, liang kubur yang akan menjadi rumah abadi Jupe, sudah mulai digali.
Setidaknya, ada empat orang petugas pemakaman yang mulai menggali liang makam.

Jika tidak ada perubahan, Jupe akan dimakamkan hari ini jupe.Setelah kabar duka meninggalnya Jupe terdengar, warga mulai mengerubung di area pemakaman.

Mereka berusaha untuk mengabadikan momen tersebut baik melalui foto maupun video. (*)

Seorang Paranormal Bikin Heboh, Datang ke Makam Julia Perez Lalu Bilang Seperti ini

Hasil gambar untuk heboh kuburan jupe digali kembali

Empat hari sudah berlalu sejak meninggalnya Julia Perez masih menyisahkan kepedihan bagi orang banyak.Artikel berkaitan Kuasa Allah. Julia Perez Dikatakan Masih Hidup, Keluarga Terpaksa Gali Semula Kubur Julia Dan Inilah Yang Berlaku ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen