Skip to main content

follow us


KLATEN, INDONESIA: Seorang kanak-kanak perempuan diseret ibu kandungnya di atas jalan raya dengan motosikal hingga mengalami kecederaan pada bahagian kaki.

Rakaman CCTV penderaan terhadap kanak-kanak berusia 4 tahun itu kini tular di media sosial di Indonesia dan mengundang kemarahan para netizen.

Kanak-kanak tersebut mengalami kecederaan teruk di bahagian lutut dan tapak kaki dalam kejadian yang berlaku di Dusun Balong, Desa Paseban, Kecamatan Bayat, Klaten pada Khamis.


Kanak-kanak tersebut mengalami kecederaan teruk di bahagian lutut dan tapak kakinya.

Setelah menyeret anaknya, si ibu dikatakan melanggar beberapa orang awam yang sedang berkumpul bermain karom dekat lokasi kejadian.

Mangsa dilaporkan sudah menerima rawatan di pusat kesihatan berdekatan manakala ibunya kini ditahan.Mangsa dilaporkan sudah menerima rawatan di pusat kesihatan berdekatan manakala ibunya kini ditahan.

Dalam pada itu, laporan di portal Solopos menyebut bahawa selain mangsa, anak sulung wanita yang dipercayai mengalami kemurungan itu turut didera.

TONTON VIDEO DIBAWAH:

Artikel berkaitan Video Kejam! Ibu Seret Anak Usia 4 Tahun Atas Jalan Raya Dengan Motosikal Jadi Tular Di Media Sosial Dan Mendapat Kecaman Netizen ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen