Skip to main content

follow us


Nama Uqasha Senrose memang di kenali ramai orang apatah lagi melalui lakonannya di kaca TV. Seorang yang comel dan di minati ramai, pendek kata apa yang di lakukan Uqasha pasti akan menarik perhatian ramai orang.

Baru-baru ini Uqasha ada memuat naik sebuah rakaman video di mana kelihatan dia sedang bersama dengan ramai sepupu lelakinya yang lain.

Kesemua sepupu lelakinya itu di lihat sudah besar panjang. Dalam video itu, Uqasha di katakan di buli oleh kesemua sepupu lelakinya di mana dia di angkat secara beramai-ramai untuk di masukkan ke dalam sungai.

Kata Uqasha dalam satu postingnya di Instagram : “Omg kena buli dengan cousin2 . Nasib dieorg laki I perempuan . Mmg tk blh lawan laaa jawab dia . Redhaaa sajaaa”.




Namun begitu, rakaman video mengundang banyak respond apatah lagi ada ramai netizen memberi tazkirah percuma dan menegur perbuatan itu.

Menurut mereka, sepupu lelaki yang sudah besar dan dewasa sewajarnya tidak melakukan hal seperti memegang atau memeluk dirinya sebegitu memandangkan mereka halal untuk berkahwin.







Ada juga yang menyindir dan menyatakan sepupu mereka sangat untung dan menang besar pada hari itu. Tidak lupa juga ramai netizen lelaki berminat untuk mahu jadi sepupu Uqasha.





“syoklah sepupu lelaki ko..boleh pegang2 mcm tu….nak jadi sepupu boleh?”

“kalu aku dengan sepupu lelaki aku main lebih2 cm gitu jwabnya kena pang dah dengan mak pak aku”

“aku takle cakap ape..aku kesian plak tgk….sampai terselak2 habis baju nampak perut…ko bukan budak kecik lagi..dah jadi anak dara dan boleh jadi bini org..kot ye pun rapat dgn sepupu..ko dgn sepupu lelaki tetap ada batasnya….”
Artikel berkaitan “Syoklah Sepupu Ko Boleh Pegang-pegang” - Kena Buli Dengan Sekumpulan Sepupu Lelaki, Uqasha Kena Tazkirah Oleh Netizen ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen