Skip to main content

follow us


Sebelum ini pernah viral tentang aktiviti yang tidak sihat dikalangan pasangan kekasih dan suami isteri.

Difahamkan segelintir individu dan kumpulan bergerak aktif mempromosikan gejalah yang tidak sihat ini dimana mereka mencari orang yang mempunyai minat yang sama iaitu bertukar-tukar pasangan.

Bukan sahaja dikalangan kekasih malah orang yang sudah berkahwin juga telah mempromosikan aktiviti jenayah yang tidak bermoral ini.

Setelah pembongkaran demi pembongkaran yang www.kecoh.info kongsikan dan dedahkan dari pelbagai sumber dan maklumat, kini individu dan kumpulan itu tumbuh bak cendawan kerana makin ramai yang terpengaruh dengan aktiviti yang tidak bermoral tersebut.

Di bawah ini adalah contoh perbualan yang membuktikan bahawa aktiviti ini sering berlaku dan menurut sumber yang memberikan kami maklumat tersebut, bahawa geng-geng ini sering memuatnaik gambar dan video pasangan wanita atau isteri mereka bagi menarik perhatian pasangan yang yang turut serta dengan mereka.Aktiviti tukar pasangan atau lebih dikenali "SWING" dikalangan mereka ini kononnya memberikan kepuasan dan keseronokan bagi mereka untuk mencuba pengalaman baru.

Namun kami di www.kecoh.info agar pihak berwajib pantau aktiviti ini kerana semakin hari semakin menular aktiviti ini.
Artikel berkaitan Perbualan Rahsia Pasangan Suami Isteri Ini Mencari Pasangan Lain Untuk Puaskan Mereka Akhirnya Tersebar ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen