Skip to main content

follow us


Tersebar lagi perbualan jenayah maksiat yang dirancang oleh seorang lelaki dengan seorang wanita yang juga isteri orang.

Sebelum ini pernah kami ulang-siar beberapa artikel dari sumber yang berikan kepada www.kecoh.info tentang gejala maksiat ini.

Namun lain halnya pula kali ini, sumber memberikan kepada kami perbualan penuh bagaimana lelaki ini pada mulanya hanya berkenalan di media sosial sehingga mengajak melakukan maksiat.

Dan lebih parah lagi mereka telah melakukan aktiviti maksiat itu dalam kereta. Namun pada perjumpaan seterusnya pula mereka melangkah ke dalam bilik hotel bersama seorang lagi rakan lelaki tersebut untuk melakukan aktiviti maksiat secara bertiga.

Korang tengok sendirilah perbualan isteri orang itu yang selalu dahagakan belaian dari orang lain di bawah ini:

Apa komen korang lepas baca perbualan di atas? Salah lelaki tu ke? Atau salah isteri orang tu ke? Atau salah suami dia?
Artikel berkaitan "PAN*** I Rindu B*T**G U Lagi" Perbualan Isteri Orang Ini Dengan Lelaki Lain Tersebar Dan Mendapat Perhatian Ramai Netizen ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen