Skip to main content

follow us


Diberi gelaran ‘Tall, Dark, Handsome’, Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin sentiasa menjadi perhatian dan idola anak muda.

Populariti KJ memang tidak boleh dipertikaikan lagi. Baru-baru ini, dalam satu rancangan temubual penampilan KJ menarik perhatian ramai.Awal Ashaari selaku pengacara rancangan tersebut, memuat naik fotonya bersama KJ. Apa yang menjadi bualan ramai ialah tali kasut berwarna pink dan stoking warna merah yang digayakan oleh KJ memang stail habis.

Awal turut sertakan kepsyen, “Apabila saya fikir saya boleh tampil lebih menarik duduk di sebelahnya, tapi beliau lebih menarik dengan tali kasut pink dan stoking merah.”

Rata-rata netizen yang melihat gambar tersebut terhibur dengan kepsyen Awal dan menyatakan gaya KJ bakal jadi tren anak muda.

Artikel berkaitan Inilah Sebab Sebenar Kenapa Awal Ashaari Tak Dapat Tahan Gelak Ketika Temuramah Khairy Jamaluddin ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen