Skip to main content

follow us


Semakin hari semakin banyak tentang kisah jenayah dan maksiat yang menjadi tular di media sosial. Umum ketahui gejala ini berlaku diseluruh dunia.

Namun yang menarik perhatian yang berlaku di negara Malaysia ini, pelbagai jenayah maksiat itu semakin berleluasa.

Sebelum ini www.kecoh.info pernah ulang-siar artikel berkenaan maksiat tukar-tukar pasangan yang dilaporkan oleh sumber-sumber seluruh negeri.

Terbaharu tular aktiviti dimana gejala maksiat kongsi pasangan atau disebut oleh kalangan mereka ini iaitu orgy atau gangbang dimana mereka saling berkongsi pasangan.

Satu status tular dimedia sosial berkenaan ada pasangan mencari rakan-rakan yang mempunyai minat yang sama dengan mereka dimana perempuan mendominasikan lelaki atau dipanggil female domination atau kata ringkas FEMDOM.

Status tersebut dimuat naik oleh pasangan suami isteri yang menggunakan nama Dom N Red akaun facebook di media sosial.

Pasangan ini juga dikatakan aktif didalam group-group rahsia mereka dilaman media sosial.

Antara posting yang telah dihantar kepada pihak kami oleh sumber menyatakan mereka ini sering melakukan aktiviti maksiat berkongsi pasangan seperti gambar-gambar yang disertakan seperti di bawah ini:Terus ikuti kami dan kami akan dedahkan pembongkaran terbesar tentang aktiviti ini yang mendapat perhatian ramai netizen.
Artikel berkaitan Aktiviti FEMDOM Semakin Menular Di Malaysia? ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen