Skip to main content

follow us


Selalunya kita sering mendengar suami tidak bertanggungjawab dan curang serta pelbagai lagi.

Jarang sekali mendengar isteri buat perangai. kenapa?

Pada pandangan kami di www.kekecoh.info lelaki tak seperti wanita suka mendedahkan keburukan dan menceritakan hal tersebut kepada media jadi itulah sebab mengapa kaum lelaki nampak lebih jahat berbanding wanita

Padahal soal baik dan jahat setia dan curang bergantung kepada hati masing-masing cuma didedahkan atau tidak sahaja.

Begitu juga perkongsian dibawah yang didedahkan sendiri isteri yang mempunyai suami lumpuh kerana kemalangan saat suami lumpuh beliau sempat lagi bermain cinta dengan duda rakan office? selama 6 bulan bayangkan apa yang berlaku?

Kadang-kadang kami teringat dengan kata-kata "isteri diuji ketika hidup dalam kesusahan manakala suami diuji ketika hidup dalam kemewahan".

Jadi anda baca sendiri perkongsian wanita yang juga isteri orang

Artikel berkaitan Wanita Ini Juga Isteri Orang Kongsikan Kisahnya Setelah Suaminya Lumpuh ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen