Wanita Ini Bongkar Perangai Suaminya Yang Suka Curang

Wanita Ini Bongkar Perangai Suaminya Yang Suka Curang


Salam admin dan warga www.kecoh.info, Saya nak kongsikan sedikit pasal kisah rumah tangga saya, tapi mohon tolong edit dan jangan letak nama saya.

Saya nak tanya pendapat semua, macam mana nak buat kalau dapat lelaki jenis gatal dan tak pernah berubah even dah janji nak berubah?

Saya tak kerja, surirumah, umur 27, ada degree dan now tengah preggy 8 months.

Cerita macamni suami pernah kantoi dengan saya bawak balik perempuan tidur rumah saya masa saya tengah kerja
(dia balik time lunch dan masa ni saya still kerja lagi bukan housewife macam sekarang dan saya & husband sama2 office hour).

Dia kenal perempuan tu kat wechat dan surprisingly perempuan tu duduk bawah tingkat rumah saya je.

Tuhan nak tunjuk, saya mimpi banyak kali suami tidur dengan perempuan lain, saya just ignore je sebab tiada tanda2 dia curang rupanya tu petunjuk dari Allah.

Malam-malam pernah terjaga tengok suami takde kat sebelah.
Bila saya tanya dia cakap pergi tidur kat kereta.
Logic tak?
then bila dah kantoi baru saya tau dia pergi tidur rumah perempuan tu malam-malam.

Subuh-subuh tu saya senyap-senyap naik balik rumah tidur macam biasa.

Bila saya contact perempuan tu rupa-rupanya dia tak tau yang suami saya dah kahwin.
Perempuan tu terjumpa fb saya baru dia dapat tau suami saya dah beristeri tapi suami saya buat cerita cakap dah ceraikan saya tapi tak boleh nak proceed perceraian sebab kami kahwen kat Thailand.

Dia tak cakap pun yang kami dh nikah sini ikut undg2 malaysia, siap ada majlis sanding semua sebab hanya family terdekat je tau kami nikah siam).

Suami juga pernah kantoi pergi karoke dengan perempuan yang kenal kat bigo live.
Macamne saya tau? sebab time ni saya baru dapat hack whatsapp suami (dia tak tahu sampai sekarang).

Saya dapat tahu dia nak keluar dengan perempuan lain.
Saya cuba halang tapi saya yang dipukul dan diludah kat muka disepak terajang.
nasib baik tak gugur sebab time ni tak tau yang dah 4 weeks preggy.

Siap ajak perempuan tu kahwin kat siam dan cakap dia dah bercerai dengan saya.
Itupun selepas kantoi perempuan tu terjumpa gambar dia kahwen dengan saya.

Awal-awal mengaku bujang..
hahaha..kelakar kan.
Bila saya tanya dia dan kami bergaduh, dia mintak maaf dan janji takkan ulang lagi, janji nak jadi suami yang baik depan mak mertua saya.

Tapi sekarang ni suami saya masih tak berubah
Masih macam tu.

Now dia tengah rapat dengan seorang budak trainee indonesia pulak.
Suami saya incharge untuk student trainee dari indon..
So memang dia ni akan rapat dengan trainee la masalahnya terlalu rapat lebih lebih lagi dengan bdk perempuan.

Kadang-kadang pukul 2 pagi pun ajak jumpa.
Penah dia nak ajak trainee pegi karoke la jalan-jalan kl la putrajaya, melaka, penang.

Tapi saya dapat caras dulu sebab saya boleh baca WhatsApp dia.
Sekarang diorang contact guna apps Line je camne saya nak tau dia borak apa sebab Line tak boleh hack fon dia letak password :'(

Minggu lepas saya jaga mak dia seminggu di kampung
Langsung dia tak ambil tau pasal saya melainkan kalau saya yang WhatsApp dia dlu atau msg dia dulu saya buat video call pun dia tak angkat call pun susah angkat.

Tuhan nak tunjuk pagi ni dia lupa lock screen saya baca conversation dia dengan trainee tu..
Tiap-tiap mlm video call, kelua makan sama-sama dan macam-macam lagi.
Palik buat saya sedih segala gambar dan video mereka bermesra bersama dalam hotel membuat hati saya remuk.
Saya tahu dia hebat memuaskan nafsu mana-mana wanita.
Dan saya tahu saya mungkin tak cukup sempurna untuk dia..

Apa yang patut saya buat ye?
saya bakal bersalin awal oktober nanti rasa mcm nak lari je bia dia tak dapat cari saya sb saya dah tak tahan dia layan saya macam ni.

Untuk makluman, dia jugak kaki pukul dan cepat naik angin tak boleh bawak bincang langsung mesti akan gaduh dan naik suara..
Perlukah saya berpisah dengan dia sb dia tak kan berubah perangai gatal tu?

Tapi dia hebat diranjang dan pandai puaskan saya.. saya buntu macam mana nak dapat orang yang setia dan pandai puaskan pasangan diatas katil?

Mohon kongsikan komen korang sebab saya dah buntuk dan takde pengalaman..
Sekian.

COMMENTS

INGIN KONGSI ARTIKEL?:
Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini di sini. Atau boleh hubungi kami terus di facebook di sini.
Name

1MDB,2,Achey Bocey,2,Adi Putra,1,Adlin Aman Ramli,1,AEON Tebrau,1,AFC U23 Championship,1,Agama,1,Akademi Fantasia 2016,1,Aliff Syukri,15,Allahyarham Ramli Hassan,1,Altimet,1,AME 2018,1,Anis Anwar,1,Anugerah Juara Lagu Ke 32,4,Anwar Ibrahim,2,Arcade,1,Architecture,1,Astro Awani,1,autisme,1,Automotive,2,Avaa Vanja,1,Awal Ashaari,1,Awal Ashari,1,Awie,1,Azad Jazmin,1,Azmil Mustapha,1,Azmin Ali,1,Azwan Ali,2,Baby Ara,1,Bantuan Rakyat 1Malaysia,1,Barisan Nasional,2,Be Lofa,1,Ben Ali,1,Berita,3,Best FM,1,BMW,1,BN,3,BN Wilayah Persekutuan,1,Boy Iman,1,BR1M,5,BRIM 2018,5,Bront Palarae,1,Budget Living,1,Business,2,Car Accessory,1,Car part,1,Card,1,Cerai,1,Chacha Maembong,1,Chef,2,Chef Wan,1,Chew Kin Wah,1,Cloth accessory,1,Company,1,Cooking,2,Culture,1,Dato Tamrin Abdul Ghafar,1,Datuk Sri Vida,1,Deals,1,Decor,1,Deja Moss,1,Design,1,Diana Danielle,8,Didi Astillah,1,Dish Review,1,DIY Projects,2,Dr Zuhdi Marzuki,1,Dukun,1,Elfira Loy,3,Elyana,1,Expert Advices,2,Fadzil Bahari Zahari,2,Fadzil Zahari,2,Faizal Hussein,1,Fan Club,1,Fara Mendoza,1,Farid Kamil,27,Fasha Sandha,2,Fashion,2,Fathia Latiff,2,Fatin Afeefa,1,Fattah Amin,4,FBI,1,Financial,1,Fitness,2,Fizo Omar,1,Food,2,Fund,1,Games,1,Global,35,Golf,1,Gosip,1,Hael Husaini,2,Harian Metro,1,Hasnul Rahmat,1,Health Care,1,Healthy Eating,1,Heath,2,House,1,Ifa Raziah,1,Image Rating,1,Individual,1,Indonesia,2,Informasi,192,Inspirasi,1,Inspiration,2,Instafamous,2,Interview,1,Investor,1,Iqram Dinzly,8,Islamik,1,Izreen Azminda,2,Izzue Islam,1,JAKIM,1,Jampi,1,Jason Chong,1,JDT,1,Jehan Miskin,1,Jejai,2,Jenayah,47,Jep Sepahtu,2,Jho Low,1,Johan As'ari,1,Johor,12,Julia Perez,1,Jururawat,1,Kahwin,1,Kecantikan,1,Kecoh,147,Kedah,2,Kegiatan Sumbang,1,Kelantan,2,Kemalangan,7,Kereta kabel. Langkwi Skycab,1,Kes Bunuh,2,Kesihatan,8,Khairy Jamaluddin,1,Kisah Rumah Tangga,40,Kisah Seram,2,Kontroversi,1,Kuala Lumpur,2,Kucing,1,Labuan,1,Lawak,1,Liana Rosli,1,Lifestyle,3,Lighting,1,Liwat,1,Love,2,Lunch,1,M.Vasanthapiriya,1,Maksiat,48,Malaysia,1,Malaysiakini,2,Manifesto BN,1,Mawar Abdul Karim,1,MH370,2,Military,1,Mira Instafamous,1,Miri,1,Misteri,2,Mona Fandey,2,Mona Fendi,2,Mus May,1,Nabil Ahmad,1,Nabila Razali,2,Najib Razak,11,Namr Ron,1,Nedim,1,Neelofa,3,Negeri Sembilan,1,Nelydia Senrose,3,Nisa Kay,1,Noh Omar,1,Nora DAnish,1,Norfahana Abd Halim,1,Norman Abdul Halik,1,Norman KRU,1,Norul Iman A. Rahman,1,Nur Fazura,4,Nur Sajat,4,Nurul Izzah,1,Olympic,1,Pahang,2,Pakatan Harapan,1,Panama Dance,1,Parti Islam Semalaysia,1,PAS,1,Pedoman,2,Pelik,1,Penang,2,Perak,1,Photography,1,Piala FA,1,Pok Ya Cong Codei,1,Politics,1,Politik,5,Prebet Adam,1,Prevention,1,PRU14,9,Pulau Pinang,3,Rafizi Ramli,1,Raja Farah,1,Recipe,2,Riz Ulala,2,Rogol,2,Roslan Shah,1,Rosmah Mansor,6,Sabah,3,Sabri Yunus,1,Safiey Ilias,1,Safiey Illias,1,Sale,1,Saleem Iklim,1,Santai,8,Sarawak,2,Sari Yanti,1,Sariyanti,1,SBS,1,Scha Alyahya,1,Selangor,11,Selebriti,42,Semasa,2,Seram,3,Serina Redzuawan,1,Shahanim Mohamad Yusoff,1,Shaheizy Sam,1,Shahrol Shiro,1,Sharifah Sakinah,1,Sharifah Shahira,1,Sharnaaz Ahmad,1,Sherry Alhadad,1,Shila Amzah,1,Shooting Styles,1,Shuib Sepahtu,2,Silvia Nanda,1,Siti Amiza Baharuddin,1,Siti Nurhaliza,4,Siti Sarah,2,SMK Banting,1,Sofi Jikan,5,Sports,1,SPRM,1,Startup,1,Stock,1,Strategy,1,Sufian Suhaimi,2,Sungai Petani,1,Suzanna Martha Frederika van Osch Nathalia,1,Syatilla Melvin,1,Taj Innuendo,1,Teladan,5,Tengku Abdullah,1,Tennis,1,Terengganu,1,Thailand,1,Tips,2,TMJ,7,Tone Set,2,Travel,2,Trend,1,Trending,99,Tun Ghafar Baba,1,Tun Mahathir,9,Tunku Ismail Sultan Ibrahim,7,Tunku Mahkota Johor,2,Ude Wahid,1,Umie Aida,1,Umno,3,Upiak Isil,1,Uqasha Senrose,2,Ustaz Azhar Idrus,1,Ustaz Kazim,1,Utusan Online,1,Video,32,Video Lucu,1,Viral,12,Wany Hasrita,1,Wardina Safiyyah,1,Wedding,1,World,1,Yana Samsudin,2,Yus Jambu,1,Zahrul Hilmi Badrul Hisam,1,Zaiton Sameon,1,Zed Zaidi,1,Ziana Zain,2,Zizi Kirana,1,Zul Ariffin,1,
ltr
item
Kecoh Info: Wanita Ini Bongkar Perangai Suaminya Yang Suka Curang
Wanita Ini Bongkar Perangai Suaminya Yang Suka Curang
Wanita Ini Bongkar Perangai Suaminya Yang Suka Curang
https://4.bp.blogspot.com/-l2HKMPCH1u0/Wl_nYKa2j-I/AAAAAAAAEEQ/JVmoyMzwH30BtrNkpTBJWFqnYGspoCcYQCLcBGAs/s1600/KECOHINFO.png
https://4.bp.blogspot.com/-l2HKMPCH1u0/Wl_nYKa2j-I/AAAAAAAAEEQ/JVmoyMzwH30BtrNkpTBJWFqnYGspoCcYQCLcBGAs/s72-c/KECOHINFO.png
Kecoh Info
https://www.kecoh.info/2018/01/wanita-ini-bongkar-perangai-suaminya.html
https://www.kecoh.info/
https://www.kecoh.info/
https://www.kecoh.info/2018/01/wanita-ini-bongkar-perangai-suaminya.html
true
4038014126138474965
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy