Skip to main content

follow us


Kini kecoh di media sosial dan rancak memperkatakan kembali mengenai usahawan yang juga jutawan muda, Safiey Illias.

Bukan kerana kenyataannya mengenai kontroversi yang lalu, tetapi ianya mengenai beberapa video tular.

Safiey Tuntut Permohonan Maaf?
Didalam video tersebut kelihatan Safiey dan rakan-rakan termasuk Fara Mendoza sedang berhadapan dengan seorang pengamal media sosial terkenal, Baby Ara yang dipercayai sedang bertelingkah mengenai sesuatu.

Berdasarkan komen-komen yang diberi, pergaduhan tersebut dipercayai kerana video Safiey menari telah tular gara-gara wanita tersebut.

Baby Ara Ditampar
"For me…you malukan I…"

Malah Safiey juga dilihat sedang merakam sesuatu dan tidak lama kemudian datang seorang individu memarahi serta menampar Ara.
Keadaan kemudiannya bertukar kecoh apabila rata-rata disitu mula mengeluarkan suara dan meminta mereka bertenang bagi mengelakkan keadaan menjadi semakin kecoh.

Namun rata-rata netizen mengecam tindakan keganasan itu berlaku.

Dan hasil tinjauan kami di www.kecoh.info pada video tersebut, kedengaran suara seorang lelaki mengatakan bahawa kawasan terjadinya pertelingkahan mereka berdua adalah kawasan jagaannya dan sudah lama memerhati serta memberi amaran jangan membuat hal dikawasan beliau itu menurutnya.

Dan kami menjenguk instagram milik Fara Mendoza, beliau ada memuat naik satu keping gambar yang berbunyi "Penampar adalah satu penawar mujarab dan berkesan untuk semua jenis penyakit terutamanya penyakit suka menyibuk hal orang"Apakah sebenarnya yang berlaku, kami sendiri masih menunggu jawapan daripada kedua-dua belah pihak.

Jom kita saksikan video yang tular dan kecoh diperkatakan itu:
Artikel berkaitan Video Safiey Illias Dan Fara Mendoza Serang Baby Ara Jadi Viral ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen