Skip to main content

follow us


Sejak kebelakangan ini pelbagai isu kontroversi yang sering timbul.

Terbaharu melalui tinjauan www.kecoh.info pada satu video yang dimuatnaik di laman sosial dan telah beredar secara meluas dimana Safiey Ilias menjelaskan status dirinya.

Tidak terlepas nama Nur Sajat juga terkait dalam video tersebut.

Nur Sajat Punca Safiey Ilias Mahu Jadi Wanita Semula
Nama Safiey Ilias agak senyap sejak kebelakangan ini selepas dia tiba-tiba menjadi sebutan tidak lama dahulu kerana keputusannya untuk berhijrah daripada seorang maknyah untuk kembali ke pada lelaki sejati.

Mahu Jadi Wanita Semula
Malah, keputusannya itu disambut baik dan disokong penuh seluruh rakyat Malaysia hingga menjadi viral.

Namun apa yang mengecewakan apabila penghijrahannya tidak bertahan lama apabila ada desas desus mengatakan Safiey mengakui dirinya telah kembali menjadi pondan dan telah penat untuk menjadi baik.

Pening Kerana Disamakan Dengan Nur Sajat
Terbaru, Safiey telah memberitahu pada pengikutnya bahawa dia tidak kisah dan dah bersedia untuk menjadi wanita seperti dahulu. Bimbang jika akan menjadi tular, Safiey juga pening bila wajahnya disamakan dengan jutawan kosmetik sensasi Nur Sajat.

Cuba cerita, kenapa semua panggil saya sajat, Lagi-lagi remaja, kadang-kadang saya pun pening bila keluar tiba orang cakap “hi sajat”.

Adoi pening, ke kena jadi perempuan balik ni baru orang tahu beza, Boleh je nak jadi perempuan balik. Nanti viral!

Dapat Sokongan
Tak tahan dengan panggil Nur Sajat terhadapnya, Safiey merasakan dia tak kisah jika mahu menjadi perempuan semula walaupun kini ramai yang menyokong penghijrahan yang dilakukan olehnya.

Anda nilaikan sendiri pendedahan Safiey Ilias ini pada video dibawah ini:
Artikel berkaitan Setelah Tidak Tahan Diasak Akhirnya Safiey Ilias Bongkarkan Penipuan Nur Sajat Selama Ini Buat Ramai Terkejut ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen