Skip to main content

follow us


BMW yang bermaksud Bavarian Motor Works merupakan sebuah jenama kenderaan mewah berkuasa tinggi yang tidak perlu diperkenalkan lagi.

Sesuai dengan statusnya yang mewah itu, kebanyakkan kenderaan berjenama BMW ini hanya dimiliki oleh mereka yang berpendapatan besar yang mahukan pemanduan yang selesa dan bergaya.

Tetapi, disebalik status prestij yang dimiliki oleh BMW, reputasi kenderaan buatan Jerman itu telah tercalar akibat daripada sikap biadap di kalangan pemilik-pemilik kenderaan jenama itu.

Sebuah kaji selidik yang dijalankan di Britain telah mendapati pemandu BMW merupakan pemandu yang paling biadap apabila berada di atas jalan raya.

Hampir 56% pengguna jalan raya di Britain mengatakan pemandu adalah pemandu yang teruk berbanding dengan model-model kenderaan yang lain.

Di tempat kedua adalah pemandu Range Rover iaitu dengan sebanyak 48% dan Audi TT pula di tempat ketiga dengan jumlah sebanyak 43%.

Ianya diikuti dengan Van Transit Ford yang menduduki tangga kelima dengan jumlah sebanyak 36%, terutama apabila pemandunya adalah lelaki berkulit putih.

Bagaimana di negara anda?

Adakah anda pernah mengalami pengalaman yang sama? Sila nyatakan jenis kereta yang paling kurang ajar dengan mengambil situasi di negara anda!
Artikel berkaitan Pengguna BMW Diiktiraf Sebagai Pemandu Paling Biadap Di Atas Jalan Raya ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen