Skip to main content

follow us


Semalam tular berkaitan media bongkarkan Aktiviti 'Kongsi Pasangan' sehingga mendapat kecaman teruk oleh netizen.

Namun belum pun habis isu tersebut, kini ramai sumber memberi maklumat kepada www.kecoh.info mengatakan aktiviti sebegitu sebenarnya memang wujud dan memang ramai yang melakukan aktiviti-aktiviti yang tidak bermoral tersebut.

Lebih membimbangkan lagi, difahamkan bukan sahaja segelintir individu tersebut memberikan layanan istimewa atau khidmat puaskan nafsu mereka tetapi juga saling bertukar pasangan dikalangan mereka dan tidak terlepas pasangan yang sudah berkahwin juga aktif melakukannya.

Di bawah ini kami lampirkan antara komen-komen netizen yang mengutuk perbuatan keji tersebut :Menurut sumber yang memohon agar nama mereka tidak disertakan, bahawa gejalah ini bukan sahaja hanya tertumpu di kawasan ibu kota ataupun lembah klang sahaja, bahkah dimaklumkan aktiviti sebegini bebas dijalankan dikalangan kumpulan ini dikawasan utara seperti kedah, penang, perak dan kawasan selatan juga seperti johor aktif bergiat dalam kancah maksiat terkutuk tersebut.

Sumber memberikan kami tangkapan skrin yang telah dimuat naik di media sosial. Dan dipercayai hantaran tersebut dilakukan oleh pemilik-pemilik asal yang menggunakan akaun media sosial untuk mencari pelanggan mahupun kenalan yang mempunyai sama minat seperti mereka.
Di bawah ini pula beberapa bukti perbualan mereka yang tersebar meluas sehingga mendapat perhatian netizen yang mengatakan mereka ini sanggup lakukan apa sahaja demi mencari wang sampingan disamping dapat melempiaskan nafsu bersama:
Menurut sumber lagi, mereka akan terus memberikan maklumat ini secara terus kepada mereka yang mengikuti siri pendedahan dan pembongkaran seperti gambar,video perbualan bukti kerana mereka seolah tidak segan silu mempromosikan aktiviti mereka kepada masyarakat lainnya.

Kami akan berikan info susulan selepas kami menerima lebih banyak lagi dari sumber-sumber yang mahir dalam bidang mereka iaitu membuat pembongkaran maksiat yang berleluasa.

[TONTON VIDEO TERSEBUT ##eye##]
[lock]
Silakan Share Dahulu, Kemudian Set Kepada Public Atau Awam Untuk Melihat Video Tersebut
[/lock]
Artikel berkaitan Pembongkaran Terbesar Aktiviti 'Tukar Pasangan' Jadi Viral Dan Mendapat Kecaman Netizen ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen