Skip to main content

follow us


Mungkin sudah lumrah bergelar selebriti, apa sahaja yang dilakukan pasti mendapat perhatian netizen.

Buat itu tak kena, buat ini tak kena.

Terbaru, pelakon jelita Fazura dikecam hebat oleh keyboard warrior gara-gara memuatnaik sekeping foto bersama dengan seekor anjing.



"Dah kenapa salah ke? Takkan Nak Bergambar Dengan Binatang Macam Awak?" – Fazura

Walaupun foto tersebut tidak menunjukkan sebarang sentuhan yang dilakukan oleh Fazura namun ianya tetap dikritik hebat oleh netizen.

Bagaimanapun kami tertarik dengan jawapan ‘setepek’ Fazura terhadap keyboard netizen tersebut. Memang padu!

Korang jangan salah faham, sebenarnya Fazura hadir di event tersebut bagi memberikan sokongan terhadap rumah perlindungan haiwan yang membuat kutipan bagi menampung keperluan haiwan-haiwan tersebut.

Kami di www.kecoh.info memang tahu Fazura memang seorang pencinta haiwan.

Bukan dengan anjing je, dengan kambing pun Fazura selfie.



Ok lah sekurang-kurangnya Fazura ada juga bagi sokongan membantu haiwan-haiwan ini, korang ada?
Artikel berkaitan Gambar-Gambar Fazura Swafoto Dengan Haiwan Kena Kecam Dengan Netizen ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen