Skip to main content

follow us


Setelah viralnya artikel 2 pendedahan dan pembongkaran aktiviti maksiat tukar-tukar pasangan dan berkongsi pasangan secara bebas, kumpulan yang dikenali SWINGER oleh kalangan mereka itu telah membuat taktik baru dengan menubuhkan kumpulan rahsia baru bagi mengelakkan dihidu oleh pihak berkuasa.

Namun seperti sumber yang memberikan maklumat kepada kami itu memberitahu bahawa mereka hanya mentertawakan media yang membongkarkan aktiviti tidak bermoral mereka itu dan memandang enteng bahawa pihak berkuasa tidak dapat melakukan apa-apa terhadap mereka.


Mereka mendakwa bahawa pihak yang menyebarkan maklumat itu sebenarnya dengki kepada mereka kerana mereka secara bebas boleh melakukan gejalah maksiat itu sementara mereka mendakwa bahawa ada dikalangan orang-orang ternama dan pihak berkuasa kelas bawahan juga turut serta dalam aktiviti mereka.

Untuk makluman, orang seperti itu hanyalah mengambil kesempatan sahaja daripada diri mereka kerana dipergunakan dan dijadikan hamba pemuas nafsu. Sekiranya terbongkar identiti orang yang terlibat maka semakin besar kes ini yang juga melibatkan maruah diri serta integriti kerja mereka.

Dan kami di www.kecoh.info percaya dengan pelbagai sumber maklumat yang diserahkan kepada kami, sedikit sebanyak dapat membongkarkan serta membuat pendedahan tentang aktiviti maksiat mereka ini yang semakin menular.

Yang merisaukan kami adalah kesedaran sesetengah mereka yang tidak tahu tentang kesihatan itu yang lebih membimbangkan. Dari isu penularan penyakit berjangkit dan juga gejalah penyalahan dadah kemungkinan akan berlaku seterusnya melibatkan jenayah seperti peras dan ugut serta lain-lainnya.

Terkini selepas siri 2 pendedahan yang lalu tentang segelintir kumpulan ini didedahkan, mereka seolah cacing kepanasan dan cuba bersembunyi daripada dikesan dan cuba untuk menafikan perlakuan mereka.

Namun sumber yang kami tidak kenali telah menyalurkan kepada kami tentang aktiviti-aktiviti mereka ini yang kerap kali mencari pelanggan dari jaringan media sosial seperti WhatsApp Group, WeChat, Facebook dan medium lainnya.


Berdasar maklumat yang kami terima, hantaran tangkapan skrin yang diberikan itu menyatakan mereka sedang bergiat aktif membuat satu kumpulan rahsia yang kini ahli mereka mempunyai seramai 111 orang ahli yang aktif melakukan aktiviti tersebut seperti gambar di atas.

Difahamkan pengelola atau pentadbir kumpulan tersebut adalah orang yang sama dan menurut sumber orang yang berasal dan tinggal disekitar Seri Kembangan itu menggunakan nama samaran di laman facebook iaitu :
1) Bruce Will
2) Matt Rays Ray
3) Rays Jay

Ketiga-tiga akaun tersebut dipercayai orang yang sama dimana dia adalah orang yang bertanggungjawab membuat kumpulan tersebut dan mengumpul wanita-wanita serta lelaki-lelaki yang mempunya minat sama iaitu berhubung intim dengan mana-mana individu atau pasangan.
Sumber memaklumkan bahawa kebanyakan mereka ini berselindung kononnya memberi perkhidmatan urut tetapi sebaliknya ada melakukan perkhidmatan batin secara rahsia.

Dan hasil pemerhatian kami pada gambar yang kami terima oleh pemberi maklumat bahawa rata-rata mereka ini menggunakan nama samaran bagi mengelak dikesan oleh pihak yang berwajib untuk dikenakan tindakan. Namun ada juga yang menggunakan nama betul setelah akaun mereka diminta untuk disahkan oleh pihak facebook sendiri.

Kami kongsikan kesemua 111 ahli yang dikatakan itu, dan kami percaya seramai 111 ahli kumpulan ini hanyalah sebilangan kecil sahaja kerana kami percaya dengan penularan aktiviti dan gejalah tidak bermoral ini lebih banyak rakyat Malaysia telah terpengarauh dalam kancah maksiat ini. Tapi jumlah keseluruhan tidak dapat dianggarkan kerana terlalu ramai yang telah menjebakkan diri dalam aktiviti ini. Di bawah ini anda boleh rujuk seperti tangkapan skrin yang kami terima:
Kami sertakan pautan facebook mereka ini satu persatu seperti di bawah ini:

1) Bruce Will
2) Matt Rays Ray
3) Rays Jay
4) Mawar Putih
5) Catriena Ross
6) Mak Cik Semah
7) Cikpuan Timaa
8) Minah Senget
9) Carlos
10) Noryn
11) Acik Senah
12) Roziliana Mohamad Ramli
13) Long Ichie
14) Dyg Ku Puspawangi
15) Eiza Fiza
16) Damar Wulan
17) Jailani Bakar
18) Ila Baha
19) Jijai Abd Rahim
20) Rizwati NanaEira
21) Cik Puan Maisarah
22) Lily Casandra
23) Catriena Ross
24) Jay Lokman
25) Nur Natasyah Sofea
26) Harper Seven
27) Mamu Penang
28) Nur Miaki
29) Eddie Putra
30) Fjr Amir
31) Ida Sams
32) Ed Wells
33) Ira Wahidah Nasir
34) Zara Zain
35) Zaharul
36) Matt Rays Ray
37) Ixora Anne Evelyn
38) Myra Zahra
39) Nabila Taktuntuang
40) Zac Dar
41) Liez Zalea
42) Rania Jefri
43) JuwitaAyu Mohamed
44) Dilla Amanda Anuar
45) Adra Adra
46) Megat Panji Dalam
47) Alia Ahmad
48) Love Ez
49) Cherry Ropea'h
50) Ainur Syuhqdqh
51) Bellarossa Marion
52) Chinta Oh Chinta
53) Meeta Meeta
54) Cinta Maria
55) Ayie N Noryn
56) Onizuka Junior
57) Zaman ShahAirul
58) Zack Hack
59) Zlatan Faizal
60) Q Vanila Sweets
61) Fizawati Fiza
62) Hasma Shaliyana
63) Nur Naura
64) Nur Fina
65) Ryan Dotd
66) Zie Harries
67) Nawawi Rashid
68) Dianas Ciana
69) Marimar Chan
70) Khairul Hazri
71) Hairul Hassni
72) Shantoy Mhantoy
73) Jay Has
74) Siti Wahidah
75) Ahmad Kushry
76) Leeya Hafiz
77) Nur Zara
78) Natasha Mikhail
79) Adrizil Ho
80) Ayie N Noryn II
81) Sue Azmi
82) Dan Danny
83) Lidkha Ins
84) Chynta Al'lyn
85) Matt Karl
86) Sue Ieda
87) Chahaiya Hanniey Kassandra
88) Seven Spark
89) Donjuan Hanirose Don
90) Tasya Amielya Ray
91) Dee Dan Dia
92) Jeff Armada

Dan sebahagian lagi akaun dipercayai dinyahaktifkan samada dari pihak facebook atau pihak pemilik akaun tersebut. Dengan maklumat-maklumat yang kami terima ini juga kami panjangkan kepada JAKIM untuk meminta maklum balas apa hukumnya dan tindakan sewajarnya bagi pelaku ini yang melacurkan diri dengan rela dan melanggan wanita untuk dieksplotasikan.

Diharap sedikit sebanyak pendedahan dan pembongkaran ini dapat perhatian oleh pihak berwajib terutama tindakan susulan penguatkuasa samada dari Jabatan Agama Negeri sendiri mahupun melibatkan jenayah komersial oleh Pasukan Tindakan Khas Antimaksiat, Judi dan Gengsterisme (STAGG).

Menurut sumber yang menggunakan nama samaran Ahmad Daniel di facebook, gejalah dan aktiviti ini sebenarnya besar dan rata-rata golongan yang beragama islam dan berbangsa melayu menjadi orang teramai yang telah menjebakkan diri mereka dalam gejalah tidak bermoral tersebut.

Seperti gambar tangkapan skrin dibawah ini pasangan suami isteri berasal dari kawasan utara Malaysia ini yang mana sering mempromosi diri mereka dan mencari pelanggan untuk menyertai hubungan bertiga serentak sekali atau pun bertukar-tukar pasangan untuk melempiaskan nafsu.[TONTON VIDEO TERSEBUT ##eye##]
[lock]
Silakan Share Dahulu, Kemudian Set Kepada Public Atau Awam Untuk Melihat Video Tersebut
[/lock]
Artikel berkaitan Akhirnya Terbongkar Rahsia Kumpulan Suka Kongsi Pasangan Dan Tukar-Tukar Isteri Oleh Media Menjadi Viral ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen