Netizen Persoalkan Sejak Jep Kahwin Dengan Sari Yanti Tidak Pernah Bergambar Dengan Anaknya

Bagi mereka yang mengikuti perkembangan pasangan selebriti Jep Sepahtu dengan isternya, Sari Yanti pastinya sudah tahu betapa comelnya pasa...


Bagi mereka yang mengikuti perkembangan pasangan selebriti Jep Sepahtu dengan isternya, Sari Yanti pastinya sudah tahu betapa comelnya pasangan ini sejak dahulu lagi, lebih-lebih lagi selepas bergelar suami isteri.

Semalam, pelakon cantik Sari Yanti telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-33. Majlis hari jadi beliau ini telah diadakan di dalam suasana yang cukup sederhana dan dihadiri oleh rakan-rakan rapat.

Menerusi laman Instagramnya, Sari Yanti telah membuat ucapan terima kasih di atas ucapan selamat hari jadi yang diterimanya sejak semalam.

Alhamdulillah pada 9 November meningkat lah usia kakak setahun lagi.. that makes me 33 years old today. Tak ada perkataan yang dapat di ungkap untuk rasa bahagia di atas doa doa kalian semua. Alhamdulillah.. terima kasih. Sari juga mendoakan semua agar bebas dari perasaan berdukacita dan selalu tenang di dalam lindungan dan rahmat Allah SWT. . .. .. Terima Kasih pada Suami tercinta @jepsepahtu untuk doa yang berpanjangan , keutamaan, perhatian dan kasih sayang.. walaupun masa bukan kawan diwaktu ini , namun Allah swt selalu beri dia jalan untuk sentiasa membahagiakan.. . . Terima kasih Pada keluarga yang pandai bersubahat dengan sang suami untuk kejutan yang menggirangkan hati.. . . . Terima kasih pada sahabat handai yang tak putus putus call dan mendoakan.. Tak kurang juga pada yang lupa tapi akan call kakak lepas baca post ni.. ai tetap sayang 😂 Special thanks - ( @nurhidayahbahar - kakak datang rumah dia untuk raikan dia sebab berjaya dapat Phd .. dia pulak surprise kan kakak sambut birthday kakak. .. awal 4 hari surprise dia. Bertuah nya rasa hati punya sahabat macam ni. Ini insyaallah sampai akhir nanti. Sejati. ) loves you babe. . . . . Of course tak lupa: Terima Kasih pada yang followers kakak yang sering memerhatikan, mendoakan dan tafsirkan gembiranya hati semua atas kesihatan dan kebahagiaan kakak awak ni 🤗 . Kadang kadang kakak perhatikan awak semua juga.. . . Kakak nak ambil peluang ni bukan sekadar untuk berterima kasih. Tapi juga nak mohon maaf andai ada salah silap. ( tetiba mood raya).. lol 😂😂😂- thank u again everyone.  Insyaallah i will be better me.

A post shared by Sari Yanti (@sariyanti) on



Sari Yanti yang mula berjinak-jinak dengan hijab tela memuatnaik gambar beliau berhijab pertama kalinya ke laman Instagram pada bulan May tahun lepas.

Dan alhamdulillah, Sari Yanti masih dapat mengekalkan imej seorang muslimah dan kelihatan semakin selesa dengan gaya terbaru beliau itu.

Tapi ada usikan nakal yang menarik perhatian kami di KeKeCoHdotCom, ada yang mempersoalkan kenapa Jep Sepahtu tidak pernah ada gambar atau video bersama anak tirinya itu yang juga anak Sari Yanti. Kami anggap itu hanyalah usikan nakal netizen.

Tapi bila kami kami selidik memang kami tidak menjumpai gambar Jep Sepahtu bersama anak Sari Yanti. Dan kami yakin Jep Sepahtu ada alasan sendiri kenapa...

Jadi biarlah kita bersangka yang baik-baik saja... Apa pun kami ucapkan selamat menyambut hari kelahiran yang ke-33 buat Sari Yanti dan kepada suami beliau semoga maju jaya terus maju dan kami iringi doa semoga berkekalan sehingga keanak cucu hendaknya.

COMMENTS

INGIN KONGSI ARTIKEL?:
Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini di sini. Atau boleh hubungi kami terus di facebook di sini.
Name

1MDB,2,Achey Bocey,2,Adi Putra,1,Adlin Aman Ramli,1,AEON Tebrau,1,AFC U23 Championship,1,Agama,1,Akademi Fantasia 2016,1,Aliff Syukri,15,Allahyarham Ramli Hassan,1,Altimet,1,AME 2018,1,Anis Anwar,1,Anugerah Juara Lagu Ke 32,4,Anwar Ibrahim,2,Arcade,1,Architecture,1,Astro Awani,1,autisme,1,Automotive,2,Avaa Vanja,1,Awal Ashaari,1,Awal Ashari,1,Awie,1,Azad Jazmin,1,Azmil Mustapha,1,Azwan Ali,1,Baby Ara,1,Bantuan Rakyat 1Malaysia,1,Barisan Nasional,2,Be Lofa,1,Ben Ali,1,Best FM,1,BMW,1,BN,3,BN Wilayah Persekutuan,1,Boy Iman,1,BR1M,5,BRIM 2018,5,Bront Palarae,1,Budget Living,1,Business,2,Car Accessory,1,Car part,1,Card,1,Cerai,1,Chacha Maembong,1,Chef,2,Chef Wan,1,Chew Kin Wah,1,Cloth accessory,1,Company,1,Cooking,2,Culture,1,Dato Tamrin Abdul Ghafar,1,Datuk Sri Vida,1,Deals,1,Decor,1,Deja Moss,1,Design,1,Diana Danielle,8,Didi Astillah,1,Dish Review,1,DIY Projects,2,Dukun,1,Elfira Loy,3,Elyana,1,Expert Advices,2,Fadzil Bahari Zahari,2,Fadzil Zahari,2,Faizal Hussein,1,Fan Club,1,Fara Mendoza,1,Farid Kamil,27,Fasha Sandha,2,Fashion,2,Fathia Latiff,2,Fatin Afeefa,1,Fattah Amin,4,FBI,1,Financial,1,Fitness,2,Fizo Omar,1,Food,2,Fund,1,Games,1,Global,34,Golf,1,Hael Husaini,2,Harian Metro,1,Hasnul Rahmat,1,Health Care,1,Healthy Eating,1,Heath,2,House,1,Ifa Raziah,1,Image Rating,1,Individual,1,Indonesia,2,Informasi,190,Inspirasi,1,Inspiration,2,Instafamous,2,Interview,1,Investor,1,Iqram Dinzly,8,Islamik,1,Izreen Azminda,1,Izzue Islam,1,JAKIM,1,Jampi,1,Jason Chong,1,JDT,1,Jehan Miskin,1,Jejai,2,Jenayah,43,Jep Sepahtu,2,Jho Low,1,Johan As'ari,1,Johor,12,Julia Perez,1,Jururawat,1,Kahwin,1,Kecantikan,1,Kecoh,147,Kedah,1,Kegiatan Sumbang,1,Kelantan,2,Kemalangan,7,Kereta kabel. Langkwi Skycab,1,Kesihatan,5,Khairy Jamaluddin,1,Kisah Rumah Tangga,37,Kontroversi,1,Kuala Lumpur,2,Kucing,1,Labuan,1,Lawak,1,Liana Rosli,1,Lifestyle,3,Lighting,1,Liwat,1,Love,2,Lunch,1,M.Vasanthapiriya,1,Maksiat,46,Malaysia,1,Malaysiakini,2,Manifesto BN,1,Mawar Abdul Karim,1,MH370,2,Military,1,Mira Instafamous,1,Misteri,2,Mona Fandey,1,Mona Fendi,2,Mus May,1,Nabil Ahmad,1,Nabila Razali,2,Najib Razak,11,Namr Ron,1,Nedim,1,Neelofa,2,Negeri Sembilan,1,Nelydia Senrose,3,Nisa Kay,1,Noh Omar,1,Nora DAnish,1,Norfahana Abd Halim,1,Norman Abdul Halik,1,Norman KRU,1,Norul Iman A. Rahman,1,Nur Fazura,4,Nur Sajat,3,Nurul Izzah,1,Olympic,1,Pahang,2,Pakatan Harapan,1,Panama Dance,1,Pedoman,2,Pelik,1,Penang,2,Perak,1,Photography,1,Piala FA,1,Pok Ya Cong Codei,1,Politics,1,Politik,4,Prebet Adam,1,Prevention,1,PRU14,7,Pulau Pinang,3,Rafizi Ramli,1,Raja Farah,1,Recipe,2,Riz Ulala,1,Rogol,1,Roslan Shah,1,Rosmah Mansor,5,Sabah,2,Sabri Yunus,1,Safiey Ilias,1,Safiey Illias,1,Sale,1,Saleem Iklim,1,Santai,6,Sarawak,1,Sari Yanti,1,Sariyanti,1,Scha Alyahya,1,Selangor,11,Selebriti,38,Seram,3,Shaheizy Sam,1,Shahrol Shiro,1,Sharifah Sakinah,1,Sharifah Shahira,1,Sharnaaz Ahmad,1,Sherry Alhadad,1,Shila Amzah,1,Shooting Styles,1,Shuib Sepahtu,2,Siti Amiza Baharuddin,1,Siti Nurhaliza,4,Siti Sarah,2,SMK Banting,1,Sofi Jikan,5,Sports,1,SPRM,1,Startup,1,Stock,1,Strategy,1,Sufian Suhaimi,2,Suzanna Martha Frederika van Osch Nathalia,1,Syatilla Melvin,1,Taj Innuendo,1,Teladan,5,Tengku Abdullah,1,Tennis,1,Terengganu,1,Thailand,1,Tips,2,TMJ,7,Tone Set,2,Travel,2,Trend,1,Trending,98,Tun Ghafar Baba,1,Tun Mahathir,9,Tunku Ismail Sultan Ibrahim,7,Tunku Mahkota Johor,2,Ude Wahid,1,Umie Aida,1,Umno,3,Uqasha Senrose,2,Ustaz Azhar Idrus,1,Ustaz Kazim,1,Utusan Online,1,Video,29,Viral,11,Wany Hasrita,1,Wardina Safiyyah,1,Wedding,1,World,1,Yana Samsudin,2,Yus Jambu,1,Zahrul Hilmi Badrul Hisam,1,Zaiton Sameon,1,Zed Zaidi,1,Ziana Zain,2,Zizi Kirana,1,Zul Ariffin,1,
ltr
item
Kecoh Info: Netizen Persoalkan Sejak Jep Kahwin Dengan Sari Yanti Tidak Pernah Bergambar Dengan Anaknya
Netizen Persoalkan Sejak Jep Kahwin Dengan Sari Yanti Tidak Pernah Bergambar Dengan Anaknya
https://1.bp.blogspot.com/-LUOw4_NEWnI/WgYle4cMobI/AAAAAAAAB_I/OnEr9uItN_Ai_jqypZhK6osRef4TFYpLQCPcBGAYYCw/s1600/KeKecohDotCom.png
https://1.bp.blogspot.com/-LUOw4_NEWnI/WgYle4cMobI/AAAAAAAAB_I/OnEr9uItN_Ai_jqypZhK6osRef4TFYpLQCPcBGAYYCw/s72-c/KeKecohDotCom.png
Kecoh Info
https://www.kecoh.info/2017/12/netizen-persoalkan-sejak-jep-kahwin.html
https://www.kecoh.info/
https://www.kecoh.info/
https://www.kecoh.info/2017/12/netizen-persoalkan-sejak-jep-kahwin.html
true
4038014126138474965
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy