Skip to main content

follow us


Dizaman yang serba canggih ini terlalu banyak kita kita lihat perkara yang tidak sepatutnya berlaku.

Tapi itulah hakikat dizaman serba moden dimana setiap kemudahan seringkali disalah gunakan demi kepentingan peribadi.

Namun lain pula halnya yang satu ini, kami di www.kekecoh.info amat terkejut satu gambar dan posting status yang berlegar di media sosial menjadi tular akibat status yang agak mengundang kontroversi.

Maka banyaklah lelaki hidung belang diluar sana yang cuba memancing nasib terutamanya di media sosial dimana mereka mudah untuk mencari mangsa disebabkan kecanggihan dihujung jari.

Hasil tinjaun kami di www.kekecoh.info pada profil yang menggunakan nama Zarina Hisyam itu, memang status tersebut telah dimuatnaik oleh pengguna tersebut.

Mempunyai ramai pengikut, dan rata-rata pengikut beliau terdiri daripada mereka yang cuba mencuba nasib agar dapat memikat hati beliau.

Namun kami amatlah tidak bersetuju dimana kemudahan yang sepatutnya digunakan untuk kebaikan tapi disalah gunakan.

Kami berharap gejalah seperti ini tidak merebak kepada anak muda terutama remaja di bawah umur kerana aktiviti ini mengundang amalan yang tidak sihat dikalangan komuniti kita di negara ini.

Mengikut pemahaman kami hasil dari tinjaun kami juga, beliau menawarkan pada mereka yang ingin melihat tubuh badannya tanpa seurat benang tanpa segan silu melalui aplikasi video call di laman sosial facebook.

Harap beliau sedar dengan apa yang beliau tawarkan itu.
Artikel berkaitan Status Wanita Ini Menjadi Tular Kerana Tawarkan Khidmat 'Nakal' Di Laman Sosial ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen