Skip to main content

follow us


Lumrah dalam hidup, orang comel dan cantik ini memang ramai peminat. Seperti adik ini. Dia menjadi viral gara-gara mempunyai wajah yang sebiji macam anak patung.

Kulitnya putih dan licin, matanya bulat dan seluruh wajahnya nampak seperti bukan manusia biasa.

Rata-rata ramai yang terkejut dan ingat adik ini adalah anak patung yang biasa di jumpa mana-mana kedai pakaian.

Namun begitu, dirinya yang comel itu di katakan oleh netizen cantik kerana make-up semata-mata.

Tidak di nafikan, kesan daripada make up yang dia lakukan pada wajah menampakkan dirinya seperti sebuah anak patung yang sangat indah.

Namun setelah dia menanggalkan kesemua make-upnya, wajahnya masih nampak bersih dan cantik dengan versi yang lebih berbeza.

Rata-rata ramai yang memuji adik ini ketika wajahnya tanpa solekan. Menurut anda?

Jom lihat gambar-gambar beliau di bawah ini:

Artikel berkaitan Rupa Persis Patung Wanita Ini Jadi Viral Di Media Sosial ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen