Skip to main content

follow us


Kedengaran peristiwa ini agak pelik namun itulah hakikatnya telah berlaku ketika pihak jabatan agama islam menyerbu sebuah rumah gesek-gesek di sekitar pasir panjang.

Ketika itu anggota penguatkuasa telah menemukan seorang wanita yang dipercayai seorang pelacur dalam keadaan sedang bersetubuh bersama seorang lelaki yang bukan muhrimnya.

Ketika di cekup lelaki berusia 28 tahun itu meminta kepada anggota untuk menunggu sekejap kerana ingin meneruskan hajatnya serta aksinya kerana menurut beliau bahawa 'airnnya' sudah di hujung-hujung.

Selain daripada itu lelaki tersebut juga mengatakan bahawa dia sudah pun membayar penuh atas perkhidmatan terhadap wanita tersebut.

"Tolonglah tunggu kejab dah hujung dah ni ,lagi pun saya dah bayar penuh,Lepastu kalau nak bawa pun bawa lah.." kata Supian yang meniru rungutan lelaki tersebut.

Namun anggota yang membuat serbuan segera menyuruh keduanya untuk memakai baju,sebelum di bawa kebalai polis pasir panjang.

Serbuan yang dibuat secara serentak itu,tiga pasangan lagi berjaya di cekup,termasuk seorang lelaki yang sudah cukup berumur yang di duga sudah lama menduda.

Kami di www.kecoh.info berharap perkara ini tidak sepatutnya berlaku.
Artikel berkaitan Lelaki Dicekup Tapi Minta Dibiarkan Melakukan 'Aksinya' Yang Belum Selesai ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen