Skip to main content

follow us


Meskipun kebanyakan orang China agak konsevatif dalam menghadapi malam pertama mereka sebagai pengantin baru, namun ada juga yang agak terbuka dalam permainan `game’ pada hari perkahwinan.

Ia terbukti melalui klip video yang dimuatnaik dalam media sosial, oleh netizen dikenali sebagai `jun lun fa wang 1209’ yang memaparkan sepasang pengantin baru, separuh bogel di atas katil.

Pengantin lelaki hanya memakai seluar dalam manakala pengantin perempuan pula hanya memakai bra dan seluar dalam berwarna merah. Ketika itu mereka berada di atas katil dan hanya menutup badan dengan menggunakan selimut merah.

Namun beberapa lelaki cuba menanggalkan bra dan seluar dalam wanita terbabit ketika dia terkial-kial untuk menutup badannya dan mengelak daripada dilondehkan.

Manakala suaminya pula cuba menutup badan isterinya dengan selimut. Klip video itu berakhir apabila pengantin wanita membelakangkan tetamunya dan membetulkan tali branya.

Melalui hasil tinjauan kami di www.kecoh.info video tersebut telah ditonton oleh lebih 500,000 kali.

Orang ramai yang melihat klip berkenaan meneka bahawa pengantin terbabit adalah dari wilayah Henan, berdasarkan kepada perbualan mereka.

Ia juga mengundang kemarahan ramai dengan ramai yang mempertikaikan kenapa pengantin lelaki tidak marah tatkala tetamu cuba membogelkan isterinya.

Kebiasaannya acara permainan itu diatur oleh rakan rapat pengantin. - www.kecoh.info

Artikel berkaitan Aktiviti Membogelkan Pengantin Pada Malam Pertama Menjadi Tradisi ini telah disiarkan di laman web www.kecoh.info.

Silakan Share Agar Yang Lain Tahu Tentang Perkongsian Ini!

Dan jangan lupa mohon ikuti kami di laman FACEBOOK agar anda tidak terlepas isu-isu terkini dan info-info menarik setiap masa.
INGIN KONGSI ARTIKEL? : Sekiranya Anda ada kisah atau cerita yang hendak dikongsikan? Hantarkan kepada kami melalui di halaman ini DI SINI. Atau boleh hubungi kami terus di facebook DI SINI.

You Might Also Like:

Comment Policy: Silakan beri pendapat dan pandangan anda hanya berkaitan dengan topik artikel ini sahaja. Komen yang disertakan dengan pautan laman lain akan dipadam.
Lihat Ruang Komen